avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate AlinIordache

Activitate AlinIordache

Discuție Martor
Buna ziua. Incep prin a spune ca am fost martor la o cearta(cu amenintati) eu neauzind ce s a spus din cauza faptului ca la acel eveniment era muzica tare, doar din gesturi mi am dat seama (inculpatul luandu l pe reclamant cu mana de dupa gat avand cutitul de la tacam in mana) . In urma celor intamplate am fost chemat la politie pentru a da o declaratie. Dupa aproximativ 2 ani am fost chemat la judecatorie pentru a fi martor la proces penal pentru a sustine aceiasi declarqtie. Problema e ca de frica mi am schimbat un pic declaratia iar avocata reclamantului mi a facut plangere penala. Ce se poate intampla? Si am inteles ca daca imi retrag marturia pana se da un verdict cazului nu sunt sanctionat. Multumesc. Scuze daca n am fost destul de coerent dar sunt cam tulburat.
Răspuns la discuția Marturie proces
Ce am spus eu acum la proces au declarat si ceilalti martori (inca 3). Am inteles ca se poate retrage marturia daca se dovedeste a fi mincinoasa? Daca da, ati putea sa mi spuneti in ce conditii? Si inca ceva, se poate da direct cu executare? Mentionez ca n am mai avut pana acum de a face cu asa ceva, nici macar vreo amenda.
Discuție Marturie proces
Buna ziua. De curand am fost la o cunostinta martor intr un proces de santaj. Cand am fost la proces pentru declaratie am schimbat un pic fata de cum am declarat la politie in prima faza, iar avocatul celui pentru care eram martor mi a spus ca mi face plangere penala. Ce credeti ca s ar putea intampla?