avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Activitate Twister

Activitate Twister

Buna ziua!

Am un vecin mai batran si ca orice om doresc sa ma distrez, asta include sa dau muzica mai tare. Am 2 boxe normale de calculator putin modificate dar nu cred ca scot mai mult de 10W sa spunem 15W. Si tot este foarte suparat. Cand ies din camera unde am calculatorul si intru in alta camera si inchid si usa se aude normal cum ai da televizorul putin mai tare si e la maxim.

Vreau sa imi cumpar un sistem audio 5.1 destul de dragut si intrebarea mea este cati decibeli sunt permisi prin lege minimi pentru un apartament pentru ca ma gandesc sa imi instalez un contor sa imi masoare permanent decibelii. Astfel pot sa demonstrez in caz de se face o plangere impotriva mea ca nu am depasit limita.

Stiu ca acum ceva timp s-a facut o plangere impotriva primariei din Sibiu ( unde am locuit ) la un concert Iris ca deranjeaza publicul. Ceea ce mi s-a parut putin deplasat.

Tin sa mentionez ca nu sunt genul de scandalagiu si nici nu sunt genul care "tulbur linistea". Nici un vecin nu a avut probleme cu mine si stau aici de 6 ani :).

Va multumesc anticipat si astept raspuns. :)