avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate alexoltenita120

Activitate alexoltenita120

Am investit in proprietatea in care locuiesc circa 10000 euro si 30 ani.Este proprietatea parintilor pe care iam ingrijit si ajutat pana la sfarsitul zilelor dansilor.Investitia sa facut cu acordul parintilor cu proiect la urbanism ,gaze toate suportate financiar de mine.Am facturi materiale constructii si altele dar multe plati nu le pot justifica decat cu martori.Acum dupa 30 de ani FRATELE doreste parte de mostenire.Este normal ca dupa atata timp si mentionez ca de multe ori ma mai ajutat cu munca.NU era normal sa ma anunte ca doreste si el parte?Eu nu mai investeam aici poate achizitionam alta proprietate.Mentionez ca el nici cand parintii au fost bolnavi nu ma ajutat decat ocazional 1-2 ORI luna.Tot ce am facut pentru parinti si proprietate pot demonstra cu foarte multii martori.MULTUMESC.
Discuție succesiune
Daca fratele nu doreste plata sultei si doreste parte fizica din mostenire se poate impartii fara a avea partii comune ,cine hotaraste.
Discuție SUCCESIUNE
Locuiesc de 50 ani in casa parinteasca ,unde am facut investitii de circa 10000 euro cu acord verbal ,scris,din partea parintilor.Eu am avut grija de gospodarie si de parinti pana au decedat.Acum a venit fratele si doreste partea.Mentionez ca el nu sa implicat in ingrijirea parintilor sau a gospodariei ,doar venea in vizita. Ce ma sfatuiti?Multumesc.