Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate anisoara.stanica

Activitate anisoara.stanica

Buna ziua,
Un colaborator caruia ii vindem produsele, printr-un acord, vrea sa stimuleze angajatii nostri, cei care ii vind produsele, printr-un voucher . Ce implicatii fiscale sunt la societatea care le da si la angajatii societatii, care primesc aceste tichete cu valoare.
Multumesc frumos!
Multumesc frumos pentru raspuns, tocmai pentru a ma lamuri am pus intrebarea, deoarece nu am mai gasit nimic in Codul Fiscal, care sa fac referire la ajustare la autoturisme, dar am sunat la Asistenta Contribuabil si ei mi-au zis ca trebuie sa fac ajustare de TVA .

Radu Varciu a scris:

In Codul Fiscal nu scrie niciunde ca un autoturism se vinde in functie de amortizare, asta desi foarte multa lume gandeste asa ca dvs. Un bun trebuie vandut la pretul pietei.

Buna ziua,
Autoturism achizitionat, de o firma de trasporturi, din UE cu taxare inversa. Vrea sa il vanda sub valoare neamortizata. Trebuie ajustat TVA-ul pe diferenta dintre valoare neamortizata si cea facturata. Autoturismul este achizitionat la 100.000 lei , taxare inversa. Amortizat 40.000 lei, Valoare contabila 60.000 lei . Vanzare fara TVA 40.000 lei. Din punct de vedere fiscal, cum tratez suma de 20.000. lei? Multumesc frumos.
Buna ziua,
Firma de transport , efectueaza un transport pe teritoriu Germaniei, spatiu din UE, beneficiarul transportului este o firma din afara UE. Noi am facturat fara TVA firmei din afara UE . Intrebarea este ce documente se anexez la aceasta factura, pentru a fi incadrata la scutiri de TVA . Multumesc frumos
Pentru toti salariati este facilitate fiscala?
Multumesc frumos, mai am o intrebare: la toti angajatii indiferent de functii?
Cine anume ar trebui sa mareasca minimul pe economie , in domeniul constructiilor?