avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Activitate jenifer chelaru

Activitate jenifer chelaru

Bună seara. Poate un președinte de AGA la o societate cu capital integral de stat, să facă în cadrul ei activitatea de protecție a muncii, la salariați de acolo printr o firmă unde el are calitate de angajat și este plătit ? Mulțumesc!
Vă mulțumesc pentru răspuns ! Toate cele bune și sărbători liniștite!
Bună seara! În anul 2024 se vor mai aproba transferurile la cererea funcționarului public la o altă autoritate publică? Sau doar până la data de 31 decembrie 2023? Mulțumesc!
Poate ca aveți dreptate, dar pentru ca sa mi pună fotografia in ziar tot trebuia sa mi ceara acceptul. Doar nu le a publicat fotografiile tuturor locatarilor din blocurile ANL.
Mulțumesc ca mi ați raspuns. Prejudiciul consta și in faptul ca publicația oferă posibilitatea ca cititorii sa posteze online comentarii la articol . Au fost postate comentarii denigratoare, jignitoare, ofensatoare la adresa mea și familiei mele pentru care se fac direct răspunzători întrucât ei administrează acest spațiu online.
PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. Buna ziua. O publicație media a folosit înscrisuri cu adresa locuinței mele ANL ( strada, bloc, apartament) repartizată și o fotografie cu mine fără a avea consimțământul meu Menționez ca nu sunt persoana publica. Ce pot face ? Mulțumesc!
Nu s-a semnat nimic. Abia luna viitoare este stabilită inițierea negocierii CCM. Modificările făcute de ei sunt cu 1 Ianuarie 2023
Majorare artificiala a salariului minim pe economie domeniul Construcții. Pentru a nu majora salariile conform legii de la 3000 lei la 4 000 lei consiliul de administrație a hotărât încălcând prevederile CCM la nivelul societății și CIM ale salariaților, introducerea sporului de vechime in salariul pentru a ajunge la salariul de baza lunar brut de 4000 lei. Cât de legală e aceasta hotărâre de modificare unilaterala a contractelor de munca și CCM ? Ce se poate face?Multumesc!
Mulțumesc.
Buna ziua! Va rog dacă se poate as dori sa ma lămuresc cu privire la următorul aspect.: Directorul societății emite o decizie de modificare a duratei programului de lucru de la 8 ore la 4 ore pe zi pentru un salariat. Decizia de modificare a fost comunicată salariatului cu trei săptămânii înainte de producerea modificării programului. Apoi dupa ce salariatul vine la munca 4 ore pe zi 22 de zile emite o alta decizie de completare a primei decizii și menționează ca se modifica și salariul aferent orelor lucrate. Adică la jumătate. Întrebarea mea este următoarea : termenul de contestație de 45 de zile pentru modificarea salariului curge de la data comunicării celei de a doua decizie? Practic prima decizie era de modificarea programului la 4 ore pe zi cu salariul întreg deoarece nu făcea referire la modificarea acestuia. Cunosc bine ca modificările la CIM se por face doar cu acordul părților. Multumesc