avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Ioana Kirita

Activitate Ioana Kirita

La momentul asta nu are alte bunuri,dar socrul meu este decedat si soacra este foarte bolnava.Ceilalti mostenitori ai socrului doresc deschiderea succesiunii.
Certificatul de atestare fiscala se solicita in nume propriu(nu trebuie sa aveti nicio calitate) de la locul de domiciliu.
Buna seara,sotul meu a decedat in anul 2020 in luna noiembrie si la primaria de domiciliu are intregistrate doua autovehicule care nu mai sunt in circulatie din 2010 dar din neglijenta nu le-a radiat.Sotul era beneficiar de pensie de handicap.Serviciul taxe si impozite imi comunica faptul ca am de plata pentru cele doua automobile suma de 14000 de lei.Eu am o situatie grea,sunt beneficiara de ajutor social,nu am deschis succesiunea dupa decesul sotului si as dori un sfat referitor la situatia mea.Mentionez ca nu au fost instituite masuri de executare silita pentru recupararea sumei.datorata de sotul meu si mi s-a comunicat ca dobanda pentru acesti bani este calculata pentru fiecare zi cu toate ca el a decedat de aproape 5 ani.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc!
In baza de date a politiei acel c.i figureaza retinut si neeliberat.Domnii doresc dovada ca ci-ul a fost eliberat, proprietarul(vanzatorul) a circulat cu masina pana la momentul vanzarii si spune ca a remediat problema pe care a avut-o,a primit ci-ul si....Nu mai inteleg nimic.
Buna ziua,am cumparat o masina de curand si m-am prezentat cu toate documentele necesare la biroul de inmatriculari auto de pe raza de domiciliu.La ghiseu mi s-a comunicat ca nu pot inmatricula respectiva masina deoarece in 2019 a avut talonul retinut de politia rutiera pentru anvelope neconforme.Talonul masinii este in posesia mea la acest moment dar domnii de la inmatriculari ma trimit la domiciliu fostului proprietar pentru a lamurii situatia.Ce solutii am?Multumesc ptr raspuns!
Buna ziua,in frumoasa noastra localitate a inceput campania electorala si bineinteles si gesturile urate.De pe un cont de grup pe facebook au postat o fotografie cu actalul edil si cu sotul meu.Actualul edil ii spune(persoanei care a inregistrat o discutie)niste lucruri neadevarate si care ne aduc atingere si ne calomniaza(legate de familia noastra).As putea sa chem in instanta administratorul grupului care a publicat inregistrarea?Multumesc!
Buna ziua,la firma la care sunt administrator am un angajat care este vesnic nemultumit indiferent ce metoda abordez cu el.De fiecare data cand il solicit sa faca ceva comenteaza si ma incita sa-i dau preaviz.Cum as putea sa scap de el?Am dreptul sa-i dau preaviz?Multumesc pentru raspuns!
Buna seara,am o suprafata de teren situata in extravilanul localitatii in care locuiesc.Pe aceasta suprafata(sunt prop cu c.v.c) am amplasat un container pe care as dori sa-l racordez la energie electrica. De ce acte as avea nevoie ptr racordare?Multumesc frumos!
Buna ziua,in urma cu 7 ani am cumparat o suprafata de teren de la un vecin cu chitanta de mana fara martori.Cum as putea legaliza aceasta vanzare ptr ca pe vanzator nu stiu de unde sa-l iau el avand buletinul la adresa mea.Multumesc ptr raspunsuri!
Am prestat servicii catre o persoana fizica autorizata,i-am emis factura ptr serviciile prestate(sunt srl) dar domnul in cauza in urma apelurilor repetate imi promite ca o sa achite factura dar deja au trecut 9 luni fara sa se intample nimic.Ce demersuri trebuie sa intreprind?