Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Eu nu cred ca instanta a stiut de ordinul de protectie care a aparut cu siguranta pe parcursul ordonantei divortului.
daca insa spuneti ca s-a stiut, sentintele judecatoresti privitoare la minori sunt executorii si deci ultima fiind cea de program aceea se respecta.
Dar repet ganditi va bine daca s-a spus de ordinul de protectie.
Daca s a spus mergeti si spunetii sa va lase singur intr o camera cu copilul 2 ore cat aveti ca sa nu existe certuri.Inregistrati totul ca in caz de suna la politie ca ati injurat ati facut ati dres sa aveti dovada ca minte.
Exista camere spion cu 50 ron la liber pe OLX
Mare prostie, instanta de fond care a stabilit programul, fara sa fie investita cu modificarea ordinului de protectie, a facut exact asta.
In opinia mea nu e ok.
Daca dv. nu sunteti in niciun fel pericol pentru copil, logica vizitarii copilului ca la circ, in prezenta spectatorilor, ma intreb care o fi.
Pana la redactare, comunicare mai trec vreo 2 luni, asadar probabil ca ordinul de protectie va fi trecut. Totusi, in situatia dv., ar trebui sa va ganditi la un apel pentru a vizita copilul si nu toata familia paratei. Atata timp cat iese scandal cu totii, incercati cateva vizite si, daca nu merg bine, cereti un program normal in care dv. cu copilul sa stabiliti o legatura in mediul dv., nu al paratei.
Nu stiu daca ati avut un avocat, sunt tare curioasa la ce instanta s-a dispus asa o minunatie.
Daca instanta a stiut de interdictia dvs. si totusi a hotarat asta...eu zic sa mergeti cu decizia respectiva la usa mamei, daca anunta politia ramaneti pe loc si asteptati sa vina, le prezentati decizia si vedeti ce spun. Sau mergeti direct la Politie cu decizia si intrebati,Aveti o constrangere ce va impedica sa beneficiati de un drept stabilit de instanta care stia de acea constrangere...
Nu ma refeream la decizia in sine ci la motivarea concreta a acestei decizii. Cum a vazut instanta vizitele in contextul existentei ordinului de protectie ?
Deciza asa cum ati mentionat o pare a avea in vedere situatia in viitor,