avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate Lauragurytu@gmail.com

Activitate Lauragurytu@gmail.com

Buna seara..daca tatăl meu a decedat de câțiva ani..si a lasat totul soției lui prin vanzare cumpărare...eu fiind singurul .lui copil am vreun drept la partea lui tata ??
Am divortat de comun acord...ambii am fost prezenți.. nu avem copii..împreună Si nimic de împărțit. Si a ramas..în pronunțare.. după câteva zile am văzut pe site..ca pronunțarea s a amânat.. nu inteleg..trebuie să ne prezentăm iar..la data pronuntarii..??multumesc..
Buna ziua..copilul a depus o cerere la judecatorie de prelungire a pensiei este încă elev dar adresa tatalui este alta..si nu poate primii citatia..am luat legatura cu tatal si nu vrea sa spuna noua lui adresa..cum pot afla adresa..sau ce putem face în cazul acesta..??
Buna ziua..dacă copilul împlinește 18 ani si este elev în cls xi la scoala specială cine depune cererea de prelungire a pensiei de intretinere el sau pot si eu sa o depun?multumesc
In timpul procesului de divorț ..am hotarat sa ne mai dăm o sansa ..si am renuntat la proces.dar nu a mers..după 3 saptamani..ne am despărțit..sotul meu s a comportat la fel ca inainte..umilințe.. jicniri..si vreau sa divortez..pe hotărâre scrie ca avem 30 de zile..timp în care..se poate face recurs..cum sa procedez..va rog..multumesc..
Răspuns la discuția Cum anulez divortul
Buna seara...amandoi am depus..de comun acord...multumesc
Urmează a doua citatie pentru divorț.. cum anulez procedura de divort deoarece ne am.impacat..sotul e plecat din tara..precizez ca nu s a ajuns la o hotărâre.. de divort