avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Adalbert Gabriel Gazdovici

Activitate Adalbert Gabriel Gazdovici

Normal cererea de radiere este ultima etapa dupa dizolvare si lichidare si se depune dupa cel putin 15 zile dupa publicarea in M.O. Insa in practica sunt situatii in care nu se mai depune cererea de readiere iar Reg. Com radiaza din oficiu firma care a fost dizolvata si lichidata. Termenul maxim este de 3 ani art. 260 alin. 7 din Legea 31/1990
Dacă în termen de 3 luni de la expirarea termenului menționat la alin. (1), prelungit după caz, oficiul registrului comerțului nu a fost sesizat cu nicio cerere de radiere, registratorul de registrul comerțului, din oficiu sau la cererea oricărei persoane interesate, constată că a expirat termenul legal în care putea fi realizată lichidarea și dispune radierea societății din registrul comerțului.
Nu. Datoriile sunt ale asociatiei din care d-voastra inca nu faceati parte. In mod normal nici asociatia nu ar trebui sa plateasca, pentru o datorie veche de 12 ani ar fi trebuit sa intervina prescriptia extinctiva chiar daca s-au facut plati tot timpul. Insa asociatia ar trebui sa apeleze la un profesionist ca sa vedeti de unde, cum si pentru ce s-a nascut acea datorie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci, in masura in care aveti dovada cheltuielilor facute ati putea recupera contravaloarea lor. Dovada se refera la situatia de fapt = concubinajul si extrase de cont, bonuri, facturi, chitante, contracte de executie pentru dovada cheltuielilor. Ar fi bine daca ati strange toate actele pe care le aveti intr-un dosar si le-ati aseza in ordine cronologica, ajuta mult. Apoi, cu dosarul acesta mergeti la un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decretul 242/1986, nu 1987 privind amenajarea canalului Dunare-Bucuresti nu a fost publicat. Art. 69 din Constitutia Romaniei din 1965 in varianta din 1986 dispunea:
Consiliul de Stat emite decrete şi adopta hotărîri.
Decretele şi hotărîrile se semnează de Preşedintele Republicii Socialiste România. Decretele normative se publică în Buletinul Oficial al Republicii Socialiste România.

Nefiind decret cu caracter normativ nu a fost publicat.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Varsta minima pentru B este 18 ani. B1 e de la 16 ani.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, permisul de conducere se anuleaza in baza art. 114 alin. 1 lit. b din Codul Rutier daca s-a pronuntat o condamnare in baza disp art. 335 alin. 2 Cod pen.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La cheltuielile facute in ultimii 3 ani. Cam atat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de prescriptie este de 3 ani insa ca sa desfiintati poprirea trebie sa faceti contestatie la executare. Sigur nu va descurcati asa ca va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat. Copia sentintei o puteti obtine de la instanta care l-a condamnat in prima instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur l-au instiintat privitor la cheltuielile de judecata prin sentinta. Recititi-o. Din 2008 pana acum au trecut ceva mai mult de 12 ani.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce vreti d-vostra sa faceti se numeste legat cu clauza de inalienabilitate (art. 627 Cod civ). Insa ar fi indicat ca un astfel de legat sa fie redactat de un profesionist chiar daca il faceti prin testament olograf, scris IN INTREGIME, semnat si datat de mana d-voastra. Prin legatul cu clauza de inalienabilitate, DACA ACCEPTA LEGATUL, este obligat sa nu instraineze bunul pe durata stabilita. Daca refuza insa legatul, fiind unic mostenitor, mosteneste oricum iar clauza de inalienabilitate cade.