avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Activitate mashtakov

Activitate mashtakov

Răspuns la discuția Munca la domiciliu
Buna seara, va multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Munca la domiciliu
Buna seara, pentru situatia prezentata de mine care varianta ar fi cel mai simplu sau legal de aplicat? Se pot lucra 3 zile la sediul companiei si 2 zile la domiciliul personal in oricare din cele doua variante mentionate de dvs? Multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția Munca la domiciliu
Buna seara, multumesc mult pentru raspunsul prompt. Deci se intocmeste un act aditional in care se specifica faptul ca 3 zile imi voi desfasura activitatea la sediul companiei si 2 zile la domiciliul personal? Fiindca nu sunt de specialitate, v-as ruga sa-mi spuneti ce articole din codul muncii reglementeaza aceasta situatie in care se lucreaza partial la sediul firmei si partial la domiciliu. As putea gasi undeva un model de astfel de act aditional? Multumesc pentru ajutor.
In prezent am contract de munca norma intreaga care presupune desfasurarea activitatii pe parcursul celor 5 zile din saptamana la sediul companiei. Mentionez ca nu este activitate de productie si as vrea sa intreb daca, avand acordul angajatorului, pot lucra 2 zile pe saptamana legal la domiciliu, ce modificari trebuie facute in contractul de munca si ce prevederi legale reglementeaza aceasta situatie.
Multumesc.