avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate catacon

Activitate catacon

Buna ziua,
Va multumesc.
Buna ziua,
Care este perioada de referinta care se ia in considerare pentru a arata ca ai 80% din activitate in constructii?... pentru ca in formularea art. 66 nu reiese clar.
In mod normal, zic eu, ar trebui luat 2018 pentru cifra de afaceri, pentru ca OUG este incepand cu 1 ian 2019.
... altfel s-ar intelege, daca firma are si alt obiect de activitate, ca abia din primavara-vara se poate inscrie in cerintele ordonantei, avand in vedere ca lucrarile in constructii sunt reduse iarna.
Îți mulțumim pentru înscriere!

Primul lucru pe care trebuie să îl faci e să confirmi adresa de email. E simplu, doar dă click pe butonul de mai jos și apoi poți folosi contul gratuit, fără probleme.

ACTIVEAZĂ ACUM!


Dacă nu ai deschis recent un cont gratuit avocatnet.ro, nu îți face probleme. Doar ignoră acest email și, în viitor, nu vei primi niciun email de la noi, cu excepția cazului în care îți activezi contul. Dacă vrei să ne contactezi direct, ne poți scrie la contact@avocatnet.ro.

Mesajul nostru a ajuns în SPAM?
În acest caz, s-ar putea ca linkurile să nu funcționeze. Tot ce trebuie să faci este să bifezi mesajul din lista de mesaje din SPAM, iar apoi să apeși butonul NOT SPAM. Mesajul va putea fi regăsit în Inbox, unde linkurile funcționează.