avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate vulpitza70@yahoo.com

Activitate vulpitza70@yahoo.com

Un funcționar public angajat pe funcția de auditor intern poate fi mutat sau sa i se delege atributiii pentru o functie de șef serviciu în cadrul aceleiași instituții?
Un funcționar public angajat pe funcția de auditor intern poate fi mutat sau sa i se delege atributiii pentru o functie de șef serviciu în cadrul aceleiași instituții?
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti , daca studiile postuniversitare de specializare , cu durata de 1 an , sunt echivalente cu studiile de master?
Viceprimarul din cadrul unei instituții publice poate fi desemnat intr-o comisie de concurs pentru ocuparea unei funcții publice?
Răspuns la discuția Suspendare contract de muncă
Multumesc mult!
La suspendarea contractului de muncă, pentru perioada situației de urgență, respectiv a șomajului tehnic,
Trebuie încheiat act adițional la CM? Ce articol din CM ar trebui modificat?
Răspuns la discuția Preaviz
Mi s-a raspuns de către ANFP ca nu poate beneficia de aceste 30 de zile de preaviz, din moment ce și- a înaintat demisia! Nu stiu care este raspunsul bun!
Discuție Preaviz
Un funcționar public care si-a înaintat demisia, poate beneficia de preavizul de 30 de zile?
Multumesc pt raspuns!
Un functionar public care a avut raportul de serviciu suspendat , deaorece a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de fals si interzicerea exercitarii profesiei, cand poate reveni la serviciu?
A inaintat institutiei o Minuta din care rezulta ca sentinta nu este definitiva si irevocabila , existand inca o cale de atac. IPoate reveni la locul de munca sau trebuie sa astepte sentinta definitiva ?