avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate marina_s

Activitate marina_s

Răspuns la discuția Prima luata inapoi
Nu s-a oferit niciun raspuns.Doar faptul ca se considera avans din salariu.Precizez ca firma nu a acordat niciodata avans din salariu fara o cerere in prealabil.
Multumesc!
Buna seara,
Va rog,sa-mi spuneti daca urmatoarea situatie este legala:
Patronul acorda angajatului prima de Pasti,dar dupa 2 zile afla de la alti colegi,in aceeasi situatie cu el, ca prima va fii luata inapoi la salariu.Nu a fost anuntat nimeni oficial ca prima se va returna.
Multumesc!
Buna ziua,
Locuiesc intr-o casa nationalizata,procesul s-a terminat cu hotarare definitiva si irevocabila.Proprietarul ne executa silit sa parasim casa.Problema este ca ne va pune poprire pe salariu pentru cheltuielile de executare silita.Este legal sa plateasca cel evacuat aceste cheltuieli,chiar daca elibereaza locuinta pana la data stabilita de executor?
Va multumesc
Răspuns la discuția Concediu fara plata
Buna seara,
Lucrez in sectorul privat.
Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cate zile pe an are dreptul un angajat la concediu fara plata?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Evacuare din casa nationalizata
Va multumesc din suflet.
Buna ziua,Sunt parat intr-un proces de evacuare din casa nationalizata(sunt chiriasa),mi-a fost respins apelul si am primit comunicarea azi(5.11.2012).Sub propozitia:"Obliga apelantii catre reclamanta la plata sumei de 300 de lei,cheltuieli de judecata reduse",scrie DEFINITIVA si sub"Cu recurs in 15 zile de la comunicare".Ce inseamna?Pot face recurs impotriva sentintei sau pot face recurs doar pentru cheltuielile de judecata?
Va multumesc frumos
Singurul temei legal ar fi legea 272/2004 privind protectia si promobarea drepturilor copilului art.45.Dar am dreptul la pledoarie invocand aceasta lege?
Locuesc intr-o casa nationalizata care a fost revendicara.La fond judecatorul a dispus evacuarea.Am facut apel si am prima infatisare la apel pe 18.05.Intrebarea mea este:pot tine un fel de pledoarie in apararea noastra si in speranta ca voi sensibiliza macar putin instanta cu privire la situatia noastra,avand in vedere ca avem doi copii minori de 12 si 7 ani, la primul termen la apel?
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati
Va multumesc amandurora pentru raspunsul dat.