avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate L. A

Activitate L. A

Bună ziua.. Sunt în Italia și buletinul meu a expirat în noiembrie... Nu am putut merge sa îl schimb din diverse motive persoanele... Maine trebuie sa plec la Roma si după Firenze la un doctor pentru iubitul meu... Este riscul sa mi se întâmple ceva dacă ma opresc carabinieri și am buletinul expirat?

Mulțumesc, o după amiaza plăcut tuturor!
Răspuns la discuția Violenta verbala si fizica.
Bună ziua..
Îmi cer scuze pentru acel "citează" pe care vi l am trimis..
Din greșeală v am răspuns acolo la mesajul dumneavoastră. V as ruga sa îmi spuneți dacă l ați văzut asa eu va pot explica situația în caz ca nu a ajuns mesajul.
Va mulțumesc! Buon pomeriggio.
Răspuns la discuția Violenta verbala si fizica.
Bună dimineața,
Relația este serioasa, noi am vrea sa ne mutam împreună. Părinții lui ar dorii sa ne ajute cu cheltuielile casei.
Familia mea ar face urat, ma amenința ca dacă plec de acasă vin și sparg geamurile, ma omoară sau îmi da foc la casa.
Va mulțumesc, pentru răspuns..
Buona giornata e grazie per la spiegazione , carissima signora!
Bună ziua. As dori sa va adresez o întrebare.. Eu am 18 ani, locuiesc în Italia de 2 ani, locuiesc cu familia (Cei doi unchi, mama, cele doua surori minore și bunica din partea mamei) părinții mei sunt divorțați și tatăl meu nu are nici un drept asupra mea.
Am o relație cu un băiat care este italian, de 8 luni.. Ne înțelegem bine, familia lui nu are nimic împotriva cu noi..in schimb familia mea au început sa îmi spună în toate modurile posibile,[editat mesaj- incalca pct.2.3 din Regulament forum] ,ca nu este frumos ceea ce fac (ca am un iubit, ca ies seara afara, ca ma duc la părinții prietenului meu acasă, invitata bineînțeles).. Au început sa fie si violenți fizic, nu doar verbal. M au închis in casa, m au bătut (unchiul, mama și bunica). Chiar dacă lucrez și as putea locui singura sau cu iubitul meu ei ma amenință mereu.
Întrebarea mea este: m as putea muta de la ei fără a exista riscul sa vina sa facă scandal? Sau sunt obligata sa ma întorc la ora 22:00 acasa dacă eu sunt cu prietenii/iubitul meu?


Va mulțumesc!