avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Activitate FreeQSee

Activitate FreeQSee

Da, așa știu și eu. Dar în firma respectivă nu sunt asociat, sunt doar administrator adăugat anterior, la aproximativ un an după înființarea firmei. În SRL-ul pe care doresc să-l înființez aș fi asociat unic.

LIVIU NISTEA a scris:

Din ce cunosc eu, o persoana poate fi asociat unic numai intr-o firma . Intr-o alta firma va fi nevoie de inca un asociat >

Bună ziua! Dacă sunt administrator în cadrul unui SRL, îmi pot înființa un alt SRL în care să fiu asociat unic?
Bug-ul a fost descoperit de către cineva, iar din vorbă în vorbă s-a ajungs la mine, arătându-mi un prieten. Eu prin intermediul acelui bug am făcut o sumă de bani pe site, însă nu am scos niciun ban din suma respectivă, toți banii rămânând pe site. Cei de la casa de pariuri respectivă doresc doar să le înapoiez banii scoși, însă eu nu am scos nimic.
Bună ziua. Am o întrebarea legată de un posibil prejudiciu în urma unei fraude. Am jucat pe un site de pariuri, mai exact la jocurile de noroc şi am abuzat de un bug prin intermediul căruia primeam înapoi dublul banilor pariaţi. Eu nu am scos nici măcar un leu din acea sumă, pierzând-o mai târziu intenţionat. Acum, compania respectivă doreşte să înapoiez banii(7000 de lei), însă eu nu am avut acea sumă şi nu am scos niciun ban. De asemenea, aceştia au spus că sunt deschişi la orice cale amiabilă.