avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Julien90

Activitate Julien90

Bună ziua. Acum 24 de luni am încheiat o poliță de asigurare de viață cu Allianz prin intermediul brokerului OVB pe o perioada de 20 de ani. Polița are o valoare de 127 euro, dintre care 27 asigurare și 100 de euro investiții. La momentul respectiv mi s-a spus că voi avea acces la bani după 2 ani de zile ( fiind unul dintre motivele principale pentru care am acceptat să închei contractul). Acum, datorită unor probleme persoane, nu îmi mai permit să plătesc polița. Am luat legătura cu brokerul, care mi-a spus că, de fapt, primii banii pentru primii 2 ani sunt blocați, și că daca vreau sa am acces la ei, trebuie să continui să plătesc până la 7 ani.. urmând a avea acces treptat. pe măsură ce trece timpul. La momentul respectiv, tipul care s-a ocupat de poliță a trimis vreo 20 de documente..evident că nu am reușit să înțeleg mare lucru din ele. Din păcate, nu pot dovedi faptul că mi-a spus că voi avea acces la bani după 2 ani...din documente reieșind ce susține el...Aveți vreun sfat? sau să îmi iau adio de la bani?