avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Activitate eoret

Activitate eoret

Discuție divort-partaj
Daca sotia pleca din tara si eu intentez divort , bunurile care sunt pe numele meu le pot instraina dupa pronuntarea divortului sau am in continuare nevoie de acordul ei?
Mentionez ca a parasit domiciliul conjugal fara a putea sa ma inteleg in legatura cu divortul sau impartirea bunurilor, amanind sine die acest subiect.
Răspuns la discuția custodie comuna
Am inteles ca legea nu permite incredintarea custodiei ambilor parinti.Dar nu exista nici o modalitate in care parintele care nu detine custodia sa se asigure ca cel care detine custodia nu ia decizii in defavoarea copilului ?#-o
Răspuns la discuția custodie comuna
Interesul amandorura este sa nu sufere copilul datorita schimbarilor ce intervin in viata lui datorita divortului parintilor.Bineinteles ca nu este o minge de fotbal si vom lua decizii in ceea ce priveste modul de viata, locul unde va sta in functie de ceea ce ne tranmite copilul. Dar custodia fiind incredintata unui parinte, acesta poate lua decizii egoiste in ceea ce priveste domiciliul si chiar tara in care sa locuiasca, celalalt parinte fiind obligat sa accepte aceste decizii chiar daca nu fac bine minorului. Si atunci din punct de vedere legal cum poate tatal sa se asigure (in afara de obtinerea custodiei) ca poate lua decizii in ceea ce priveste locul ( nu modul) de crestere si educare a copilului ?
Răspuns la discuția custodie comuna
Aveti dreptate in ceea ce spuneti dar eu vreau sa stiu daca legal se poate da custodie comuna pentru ca din pacate viata iti ofera surprize neplacute iar unii oameni pot lua decizii cara sa afecteze buna crestere a unui copil , daca legea le da acest drept.
Discuție custodie comuna
Vreau sa stiu daca legislatia romana permite custodia comuna avand in vedere ca parintii sunt de acord (minorul are 3 ani si 5 luni).