avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate simina13

Activitate simina13

Răspuns la discuția Prea mult timp
Multumesc mult! O sa va contactez telefonic !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Angajati-va avocat care sa depuna diligente legale in vederea urgentarii solutionarii, altceva nu vad ce sa va spun...

Răspuns la discuția Prea mult timp
Bună ziua! Asa cum m-ati sfătuit am mers azi din nou la Parchet sa depun cerere pentru urgentarea solutionarii dosarului. Si la fel ca acum 3 luni mi s-a spus ca dosarul apare in lucru la poliție iar ei nu au ce face momentan, motiv pentru care nici măcar nu au primit cererea.
Nu vreau sa ma înțelegeți greșit, dar trebuie să fac ceva să se ajungă la o sentință bună sau rea, deoarece acest timp trecut fără rost imi distruge viața, a mea și a familiei mele!
Ok, am greșit, dar ar trebui deja să se dea un rezultat în privința mea!
Va rog frumos să dati-mi un sfat!
Multumesc mult!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

V-am spus ce sa faceti.

Răspuns la discuția Prea mult timp
Am vorbit cu un avocat acum 3 luni și după ce i-am comunicat faptul că dosarul apare în lucru la poliție, deși poliția spune că l-a trimis la parchet mi-a spus că trebuie să așteptăm, ca nu avem ce face. Mi se pare totuși exagerat de mult timp!
Bună ziua! Va rog frumos să mă ajutați și pe mine cu un raspuns!
Acum un an în urmă am fost oprit de către organele de poliție și eram băut, alcolemia 0,54 în aer expirat. Mentionez ca nu au fost alte nereguli, am cooperat, am plătit analizele la IML ,care au ieșit 0,9 si 0,8, deci în scădere. Am declarat adevărul, bausem cu un prieten seara, fără a mânca, știind că urmează să dorm, dar pe la ora 2 m-a sunat soția sa vin sa o iau de la muncă, ca nu are cu ce veni( de obicei o aduce șefa ei). Conștient că greșesc, dar neavând altă soluție am plecat după ea.
Ok, am primit rezultatul la sânge, am fost chemat la poliție și am făcut declarația oficială cu recunoașterea vinei, apoi mi-a fost trimis dosarul la parchet.
Asta acum un an! Acum vreo 3 luni m-am interesat la parchet și la ei apare dosarul în lucru la poliție, iar polițistul spune că l-a trimis!
Știu că am greșit și imi pare rau! Sunt dispus să imi plătesc greșeala, dar când???
A trecut un an și iată dosarul meu s-a pierdut între poliție și tribunal!
Va rog frumos să mă îndrumați!