avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate rastafarianul

Activitate rastafarianul

johnpescar a scris:

Daca spuneti ca cineva va fura pe fata dar nu ne spuneti pe cine banuiti ca va fura gazul din teava ce sa presupunem noi?.:O


Cand aflu exact, intai ii scot dintii si pe urma va anunt
Pana atunci, multam pt gazduire si ne mai conversam
Nu ne incalzim de la aragz si nu avem repartitoare in bloc. Apartamentul il incalzesc in perioadele reci cu aparatele de climatizare, deci electric. In plus, pe perioada rece, nu am probleme majore cu frigul, deoarece apartamentul, cu toate ferestrele este orientat spre sud.
Bun, si daca tot sunt eu asa pe dinafara , nu vreti sa ma luminati si pe mine care e diferenta dintre gazul de butelie si cel de la aragaz? Asta am spus si in prima postare, un ajutor, vi se pare asa greu sa dati o explicatie? De ce mai intrati pe forum?
Exista diferente majore intre puterea calorica a gazului de butelie si cel de aragaz?
elenazan a scris:

Ceea ce calculati cu buteliile este o aberatie.In mod normal o familie compusa din 3 persoane consuma doar pentru gatit cam 10-12 metri cubi de gaze.Dar daca la dvs.in bloc lumea s-a incalzit cu gazele de la aragaz tocmai pentru ca sunteti la pausal si platiti toti ?Inteleg ca unii au contoare,oare din ce motive? Si apropo din calculele dvs.12 metri cubi de gaze cate butelii inseamna ?

Exemplul meu cu butelia poate ca nu este cel mai bine ales, dar iti face o idee cam cat se consuma. In fine, sa va dau si raspunsul : o butelie are 26 litri, transformati in metri cubi iese 0.026 . Ok pana aici. 12 metri / 0.026 = 461 butelii.
F..K Distrigaz si pe noi ca suntem prosti


Or la dv. spuneti ca ati avut si 3-4 mc pe luna (nu ziceti daca pe persoana sau pe apartament)...si asta luni de zile de estimari.
Pai ce mai vreti atunci? Normal ca la regularizare v-a venit in halul asta!
Chiar si in situatia aceasta ar rezulta un consum anual de 171 metri cubi, adicatelea rezumand calculul 1 butelie de gaze la fiecare ora
Tot nu vi se pare mult nici acum?????
3-4 metri cubi / persoana nu de apartament...scuze, am omis eu sa scriu asta. Apartamentele care au contoare de gaze pe perioadele reci de iarna, nu au depasit 11 metri cubi ( 3 persoane).
Buna ziua, am nevoie de ajutor profesionist cat si din partea celor care s-au confruntat cu o problema asemanatoare. Incerc sa explic ceea ce ma deranjeaza : in luna iunie s-a facut o actualizare a consumului de gaze pe perioada unui an, timp in care facturile la asociatia noastra de locatari s-au emis in baza unor estimari. In urma acestei actualizari a rezultat un consum pe pausal de 41 metri cubi de gaz de persoana. Asta in conditia in care in baza estimarilor nu s-a depasit un consum de 3-4 metri pe luna. in apartamentul in care locuiesc suntem 3 persoane, rezultand un consum recalculat de 123 metri cubi de gaz, ceea ce mi se pare aberant. Am facut un simplu conversie si a rezultat ca 123 metri cubi inseamna 4815 butelii de gaz de 26 litri pe perioada 12 luni, revenind un numar de aproximativ 400 butelii pe luna, adica 13,33 butelii de gaz pe 24 ore. Si aici cred eu ca este problema : ori prostie, neglijenta, necunoastere, ori FURT.
Carui organism ma pot adresa sa ma ajute? Mentionez ca in aceasta situatie suntem aproximativ 20 apartamente dintr-un numar total de 80.
Multumesc
Răspuns la discuția Inmatriculare provizorie
Uitati aici :Ordin nr. 1501 din 13/11/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii şi eliberarea autorizaţiei de circulaţie provizorie sau pentru probe a vehiculelor - valabil din 01 dec.2006 : "CAPITOLUL IIIAutorizarea provizorie pentru circulaţie a autovehiculelor şi remorcilor Art. 15. - (1) Până la înmatriculare, serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor competente potrivit art. 1 alin. (2) autorizează provizoriu circulaţia autovehiculelor şi a remorcilor neînmatriculate, pentru o perioadă ce nu va putea depăşi 30 de zile, dar nu mai mult de data la care expiră asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule. (2) Vehiculului căruia i s-a acordat autorizaţie de circulaţie provizorie în condiţiile prevăzute la alin. (1) i se pot atribui succesiv, în aceleaşi condiţii, mai multe autorizaţii provizorii care nu pot cumula mai mult de 90 de zile, cu condiţia achitării tuturor taxelor şi tarifelor legale necesare înmatriculării, înainte de eliberarea următoarei autorizaţii".
Asta am gasit eu.
O rugaminte am, sa imi spuneti si mie motivele invocate de cei de la Politie cu privire la refuzul de a inmatrricula masina dvs
Răspuns la discuția Inmatriculare provizorie
Din ce am citit eu prin legi si OG-uri, doar de trei ori ai voie sa pui numere rosii.
Buna seara , am intalnit pe diferite forumuri discutii privind inmatricularea provizorie a unui autovehicul.
Din ceea ce stiu eu , numerele rosii se pot da o singura data, pe o perioada de 30 zile pt pregatirea actelor in vederea inmatricularii definitive.
Problema careia incerc eu ''sa ii dau de cap'' este ca am citit de inmatriculare provizorie pe o perioada de 90 zile, insemnand de 3 ori numere rosii.
As vrea sa stiu daca este legal acest lucru si in baza carui articol din lege sau OG se poate face acest lucru.
Cu multumiri,

Al dvs Rastafarianul