avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate CorIrina

Activitate CorIrina

Răspuns la discuția Dare teren în folosință
Titlul este pe numele bunicului, dar este în timpul căsătoriei cu bunica.
Există un titlu de proprietate pe un defunct cu o suprafață de teren. Soția defunctului trăiește și vrea să îi dea nepotului în folosință o suprafață de teren de pe titlul respectiv, dar fără a dezbate moștenirea. Există vreo posibilitate prin care să îi acorde acea suprafață de teren doar pe perioada cât trăiește soția defunctului? Contract de arendă sau comodat știu că nu se poate dacă nu ești proprietar. Ideea e să nu facă investiții apoi să vină și ceilalți moștenitori să aibă pretenții, ma refer strict pe perioada cât soția trăiește.
Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Schimbare certificat de nastere
Bună ziua, certificatul de naștere se poate solicita la adresa de domiciliu sau la locul nașterii.
Răspuns la discuția Conflict de interese
Se poate formula plângere penală împotriva consilierului respectiv și automat îi respingem și cererea pentru închiriere pășune? Ce facem cu celelalte persoane care au solicitat pășune, le afectează într-un fel sau altul? Mulțumesc frumos!
În cadrul ședinței de consiliu local un domn consilier a votat împotrivă pentru un proiect de hotărâre cu privire la închirierea unor terenuri cu destinație pășune comunală aflate în domeniul privat. Atunci când s-au depus cererile pentru solicitare pășune au depus și soția, respectiv fratele d-lui consilier. Ce putem face noi ca totuși să acordam pășune la restul persoanelor care au depus cerere?