avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Alina Gardalean

Activitate Alina Gardalean

Bună ziua. În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru articolele de pe site. Sunt foarte utile si m-au ajutat în unele situații. Trecând la subiect, problema mea este următoarea: soacra mea a primit o înștiințare de plată pentru neplata salubrizării. Este trecută doar suma fără să fie trecuți și anii pentru care nu este plătită. Soacra mea știe că pe anul 2018 nu a plătit, pentru 2017 și 2016 are chitanțe. De la primărie m-i s-a spus că nu este plătită pentru anii 2013, 2014, 2015 și 2018. În tot acest timp nu ne-a fost comunicat niciodată când s-au plătit restul impozitelor și taxelor că nu avem achitate aceste sume. Soacra mea nu are chitanțe pentru anii 2013, 2014 și 2015. Întrebarea mea este, datoria pentru anul 2013 nu s-a prescris? Și cum este posibil ca abia acum să fie anunțată că are aceste datorii? Vreau să menționez că mai multor persoane din sat le-au venit asemenea înștiințări. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.