avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate dan0407

Activitate dan0407

Buna ziua,
am intrat in posesia unui apartament prin licitatie, acesta fiind obiectul unei executari silite. Avea debransate utilitatile - curentul si gazele datorita neplatii facturilor. Am incheiat un nou contract cu furnizorii de utilitati, ulterior fiind repuse in functiune fara a invoca plata datoriilor fostului proprietar. Mai trebuie solutionata situatia datoriei restante catre asociatia de proprietari. Mi se solicita plata acestora de catre administrator afirmand ca trebuia sa-mi asum riscul achizitionarii unui apartament prin licitatie publica si continua afisarea la avizier a datoriilor fostului proprietar . Mentionez ca eu am inceput sa platesc la asociatia de proprietari din momentul intrarii in posesie a apartamentului (proces verbal de predare/primire scris de mana/semnat cu fostul proprietar). Procesul verbal cu fostul proprietar respectiv intrarea in posesia apartamentului a survenit dupa 2 luni de la obtinerea actului de adjudecare. Va rog sa-mi spuneti cum se solutioneaza aceasta probema referitoare la datoriile restante la asociatie ale executatului silit? Multumesc.