avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate anieladabija

Activitate anieladabija

Buna seara! am gasit fisa de vaccinare, cu ajutorul celor de la DSP judetean, la dispensarul medical al scolii generale pe care am absolvit-o.

Nicoleta Baker a scris:

Buna ziua ! Ma poti indruma te rog unde ma pot adresa sa imi gasesc fisa cu vaccinele făcute in copilărie?

Buna ziua!
Cum pot obtine un nou certificat de divort in caz de deteriorare a actului original?
Carei institutii trebuie sa ma adresez?
Multumesc mult pentru raspuns!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Up-to-date: am gasit fisa de vaccinare, cu ajutorul celor de la DSP judetean, la dispensarul medical al scolii generale pe care am absolvit-o. Sper sa fie utila informatia si altora aflati in situatia mea.
Multumesc D-le Popa Gheorghe pentru suport!
Adica nu exista solutie.... Cardurile electronice nu contin, de fapt, niciun fel de informatie medicala legata de acest subiect. Nu exista niciun fel de arhiva pe nicaieri iar dosarul meu medical probabil ca nici nu exista pentru ca, pana acum, nu am frecventat spitalele sau policlinicile.
Multumesc, oricum pentru comentarii!
Buna ziua!
Cum pot recupera, va rog, fisa mea cu vaccinurile facute in copilarie? Am nevoie de ea pentru angajare intr-o alta tara europeana. Am intrebat la actualul meu medic de familie la care sunt inscrisa de 15 ani, in alt oras decat cel in care m-am nascut, dar el nu are acesta fisa de vaccinare.
Pana in prezent am sunat la cabinetul medical al liceului pe care l-am urmat dar nici acolo nu este fisa si nici la facultate.

Va multumesc anticipat.
Aniela