Buna ziua,
Cum procedam cu cei care nu au intabulare facuta?
Am un proprietar plecat din tara de cativa ani cu datorii de opt mii de lei. Nu se poate lua legatura cu el iar la cadastru nu am gasit nimic legat de aceasta proprietate, deci nu pot face nimic privitor la privilegiu.
Multumesc.
Buna ziua si multumesc pentru raspuns.
Pana la urma asa s-a procedat...cu diferenta ca eu, din graba sau neatentie, nu masurasem si teava de la contoar pana la intrarea in bloc. A reiesit o diferenta, e drept, am platit suma care a fost impartita intre cei doi si asta a fost povestea.
Referitor la "Putin probabil sa nu fi stiut ca mai era cineva racordat, pentru ca aceluia i s-a solicitat acordul vecinului dv. Ca o fi uitat ca i-a dat acordul sau ca a mai primit despagubire, asa o fi, nu cunosc. "...teava a fost montata de proprietara apartamentelor care, din pacate, intre timp a decedat. Tot ea , probabil, a negociat(sau nu) cu al 3-lea beneficiar al tevii. Acum proprietar este copilul decedatei, tatal lui neffind in acte.
Buna seara,
Ma lovesc de aceasta situatie: eu locuiesc la etajul 10/10. In bloc sunt 40 de apartamente din care sunt bransate la coloana separata de gaze(pentru centrala proprie), 3 apartamente la etajele 6,7 si 8. Apartamentele de la etajele 6 si 7 apartin aceluiasi proprietar care a si montat teava initiala.
La intrebarea mea referitoare la suma pe care o solicita pentru a-mi da aprobarea sa ma leg la coloana aceasta mi-a spus:" metrii liniari de coloana x 350 RONI rezultatul fiind impartit la 4", aceasta fiind suma pe care ar trebui sa i-o platesc. I-am facut un calcul simplu din care reiesea ca ar trebui sa-i platesc 1750 RONI. (l-am intrebat de ce costa atat de mult metrul liniar de teava si mi-a replicat ca a socotit inclusiv devize, etc). Oricum nu a fost multumit si mi-a spus ca va calcula si el si ma va contacta ulterior. (in alta ordine de idei, nici nu stia ca mai este cineva racordat la coloana).
Intrebare: oare vrea aceeasi suma pentru cele doua apartamente pe care le are in proprietate? Cum ar fi corect si logic deoarece sincer sa fiu treaba cu "intelegerea amiabila" este putin probabila (nu imposibila).
Va multumesc.