avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate Marian. A

Activitate Marian. A

va salut si va apreciaz!
ati exagerat foarte mult, ce suparare aveti cu vecinii din holul inchis de usa? O usa cu yala in hol comun pentru 3 apartamente se deschide in 40 de minute ? ca sa iesiti pe scara blocului? Cu ce va incurca ? de ce nu va place? Daca s-o fi spart vre-un apartament pe scara blocului cu ani in urma credeti ca au gresit cund au mai pus o usa suplimentara ca sa protejeze apartamentele? Va rog dati niste raspunsuri.
Daca apartamentul a fost trecut de parinti pe numele baiatului prin contract de intretinere cu uzufruct viager pe 25 ani, si dupa 5 ani parintii ca utilizatori se despart , cel care a introdus actiunea de divort si care isi schimba numele si nu mai corespunde cu numele din contract, ce drepturi mai are din contract daca se muta din apartament sau daca ramane in apartament. Daca baiatul este de multi ani in strainatate si in ultimii 7 ani nu a mai trecut prin tara, vrea sa isi ceara cetatenie spaniola, nu a respectat conditiile contractului ce se intampla cu contractul daca utilizatorii se despart?
Cu 6 ani în urma am trecut apartamentul pe numele fiului cu contract întreținere uzufruct viager. Fiul este de 13 ani în Spania, pana în prezent a venit în tara de 3 ori. Nu a făcut nici o participare la întreținerea familiei pana în prezent. Acum a apărut o problema. Soția vrea sa divorțeze și sa profite doar ea de apartament. Întreb ce varianta de anulare a contractului exista înainte de divorț? Am șanse ca fiul sa fie de acord sa renunțe la contract. Explicați.-mi pașii care trebuiesc făcuți pentru anularea contractului chiar dacă soția nu ar vrea.