avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate carmenco

Activitate carmenco

Răspuns la discuția despre divort
multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor! acum sunt lamurita si stiu cum stau ;)
apartamentul nu va intra in discutie nici cand vom depasi cei 10 ani? :">auzisem ceva ca dupa 10 ani de casnicie, intra in calcul si bunurile anterioare ei...
bunurile actuale vor fi cotate la pretul de atunci sau la pretul actual pe piata? adica Tv luat acum 5 ani costa 10 mil lei vechi, acum doar vreo 5, iar centrala de apartament a costat acum 5 ani vreo 25 mil lei vechi, iar acum e 40-50 (cred)scuze ca va pun atatea intrebari, dar vreau sa stiu in ce ma bag;
Mai am o nelamurire cu conturile: cum as putea eu dovedi ca sotul are deschis vreun cont? daca acesta e pe numele lui, mie nu mi se va da extrasul de cont, nu?
offf am citit mai multe topic-uri, dar nu am gasit nici un caz similar cu al meu (cu toate ca sunt convinsa ca exista); pe scurt, cam asa sta situatia: suntem casatoriti de aproape 10 ani, si avem un copil de 9 ani si ceva; apartamentul este luat inaintea casatoriei, pe numele meu de domnisoara si pe al tatalui meu; restul bunurilor din casa (inclusiv renovarea acesteia) sunt luate in comun (mai putin mobila, care a fost cumparata tot de ai mei); m-ar interesa in cazul unui divort, cine ce ar putea obtine in urma partajului, daca in acest partaj vor fi incluse si conturile bancare si cum se va face dovada acestora (daca exista); deocamdata cam atat si va multumesc anticipat pentru ajutor si suport :">