Am cumparat o masina de la X, care acesta a adus-o din Franta. I-am dat banii la final(poveste mai lunga) si dupa mi-a dat contractul. Un contract francez unde vanzatorul e un parc iar cumparator m-a trecut pe mine, dar semnatura si stampila nu sunt originale(copii). Am facut rar-ul si cand m-am dus la DRPCIV acestia mi-au zis ca CVC nu este original si ca masina este suspecta, m-au pus sa dau o declaratie cum am cumparat masina bla bla, mi-au oprit toate actele, chiar si cartea masinii originala de la RAR, si au zis ca o trimite la SIC. DRIPCIV mi-au zis sa fac rost de CVC romanesc intre mine si persoana care a cumparat-o din Franta, care nu e X, e un Y. Eu am bagat masina la primarie, mi-au dat fiscal pentru DRPCIV, dar X mi-a zis ca sa imi faca CVC cu Y, ii trebuie cartea masinii, dar trebuie sa fac acum CVC intre mine si Y si dupa Y face intre el si mine. Cum sa fac acum ca sa nu raman cu ochii in soare?
X m-a cam dus de nas, l-am crezut baiat serios dar cum sunt samsarii si au doar interesul sa vanza masini....
Cum pot sa fac in cazul asta? sa fac plangere penala pentru fals? nu imi convine sa stau fara masina si am mai platit si asigurarea 2300 lei si nu o folosesc.
Ma intreb daca cumva pot sa fac eu CVC intre mine si un vecin sa obtin CVC romanesc, dar problema e ca masina are certificat de inmatriculare francez, deci tot la Y trebuie sa ajung?!
Eu sunt din Buzau iar x si y din Lugoj.