avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizator244563

Activitate Utilizator244563

Răspuns la discuția Ordonanță presendintiala
Oare in cât timp se comunica cererea de apel?
Bună ziua,
Am depus ordonanță presindetiala pentru program vizitare minor. Eu fiind tatăl. La termen nu ne-am mai judecat și am ajuns la invoiala părților pentru program, tranzacție.
După câteva zile vad ca s-a făcut apel.
Am discutat cu avocatul, precizând ca nu are nici o șansă la apel, pentru ca exista deja o tranzacție și nu se poate suci, ca poate motivul de apel vizează doar cheltuielile de judecata. Având în vedere situația, doresc și alte păreri, dacă ma puteți ajuta. Va mulțumesc!
Soluția pe scurt: Admite cererea de chemare în judecata, precizată, având ca obiect ”ordonanţă preşedinţială”, formulata de reclamantul X, în contradictoriu cu pârâta Y, Ia act de învoiala părtior si, în consecintă: Dispune în mod provizoriu, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. XYZ având ca obiect ”divorţ”, aflat pe rolul Judecătoriei XYZ, acordarea pentru tată a unui program de vizitare săptămânal a minorei Y, născută la data de.... 2019, astfel: în zilele de luni, miercuri şi vineri de la ora 17,00 până la ora 18.00, precum şi în ziua de sâmbătă de la ora 12,00 până la ora 16.00, la domiciliul pârâtei sau în alte locaţii stabilite de comun acord, în prezenţa mamei. Compensează cheltuielile de judecată. Executorie. Cu apel în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria XYZ
Document: Hotarâre ... /2019 02.08.2019