avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Sixsandu

Activitate Sixsandu

Buna ziua tuturor !!
Revin cu un răspuns din partea comisarului : permisul de Anglia este anulat din ce spune dumnealui, dar in urma nenumăratelor telefoane la dvla aceștia mi-au spus ca permisul e perfect valabil și nu e anulat sub nici o forma.
Întrebarea este următoarea : cum pot face sa îmi recapăt dreptul de a conduce ca domnul comisar nu a știut sa îmi explice cu toate ca am insistat.
A spus sa aștept decizia procurorului.
Ce e de făcut in acest caz deoarece domnii vor sa îmi facă un nou dosar penal pe motiv ca am condus cu un permis anulat.
Bună ziua. În martie 2017 am fost prin băut la volan cu o alcolemie de 0.69. În acel moment aveam permis englezesc deoarece munca de acolo asa cerea și deh.. M.am conformat și l.am schimbat. Politia la Vaslui mi l.a reținut atunci și eu în aprilie am plecat înapoi la uk unde am completat un formular online la dvla în care am declarat ca am fost prins în România cu alcoolemia de 0.69 și permisul mi..a fost reținut. Am solicitat un duplicat care a sosit acasă în 2-3 săptămâni. Bănuiesc ca au făcut verificările de riguare autoritățile britanice.
Procesul s.a încheiat în data de 29.09.2017 și sentința a rămas definitiva în data de 13.10.2017 ( 1 an cu suspendare și SUSPENDAREA DREPTULUI DE A CONDUCE PE TERITORIUL ROMÂNIA 1 AN).
În ianuarie 2019 când am sosit în tara am scos hotărârea judecătorească cu stampila de la grefier și am fost la politia rutiera unde le.am înmânat hotărârea definitiva și aceștia mi.au spus ca pot conduce liniștit.
Acum am fost prins de un radar la Iași cu 106km și domnii mi-au luat permisul pe 90 zile. Am făcut contestație la procesul verbal și aici e marea problema. Merg cu certificatul de grefa la doamna de la ghișeu și surpriza.. Îmi spune ca eu din cauza dosarului penal am permisul anulat și nu am dreptul sa conduc și ca pe 13.09.2019 a fost făcuta o cerere către dvla uk prin care se solicita anularea permisului și ca aceasta va face o cerere prin care solicita un nou dosar penal pentru ca permisul care îl am a fost obținut după ce mi-a fost oprit primul permis englezesc. I.am explicat doamnei ca permisul acolo se anulează în alte circumstanțe și cu hotărârea judecătorească în fata precum ca permisul nu a fost anulat în 2017 ci am avut dreptul de a conduce suspendat 1 an și cu toate acestea a refuzat sa îmi dea permisul. Ce pot face în situația actuala? Cum.ma pot adresa și cum pot rezolva problema.

Va mulțumesc!!
Stima