Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
radiere DRPCIV: [ link extern ] ;
scoaterea din evidentele DITL (exemplu): [ link extern ] ;
ca sa pastrati numarul, solicitati acest lucru la ghiseul DRPCIV si platiti taxa corespunzatoare. rezervarea e valabila 12 luni.
Buna Marius, poti sa imi spui te rog daca ati rezolvat pana la urma ? Multumesc
Marius2904 a scris:
Buna ziua! Sotia este in aceeasi situatie (10 luni Anglia si 2 luni lucrate in Ro). Mesajul acesta se adreseaza tuturor celor care au fost in aceesi situatie cu indemniatia. Imi puteti da mai multe informatii legate de ce acte avem nevoie din Anglia, formalitati, etc, va rog frumos. Putem discuta pe mailul meu: mrs_alex29@yahoo0.com sau aici. Va multumesc!
Buna, si eu sunt in aceasi situatie. Imi puteti spune daca sa rezolvat ceva in legatura cu indemnizatia? Ati reusit sa beneficiati de indemnizatie?
Marius2904 a scris:
Buna ziua!
Sincer sa fiu nu prea am inteles ce vreti sa spuneti...dumneavoastra vreti sa aplicati pentru concediul pre si post natal sau doar pentru indemnizatie?
Doar pentru indemnizație. Dar nu sunt sigura ce ar trebui sa completeze angajatorul la secțiunea respectiva (anexa nr 2)
Mersi.
Aceste acte plus cu actele din Romania , se depun dupa nasterea copilului in 2 saptamani (daca bine am vazut) ?
Nu ti-au pus piedici cei de la agentie , avand in vedere ca ai lucrat si in strainatate unde ai avut un salar mai mare si ca ei trebuie sa plateasca si partea respectiva?
Buna.
Sunt persoane care au lucrat in strainatate + romania 3-4 luni inainte de nasterea unui copil si au primit indemnizatie de crestere a copilului de 85% din veniturile realizate in ultimele 12 luni, cumulat cu munca prestata in strainatate?