avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdana2019

Activitate Bogdana2019

Bună ziua. Sunt căsătorită de 2 ani și avem o fetiță de 1 anișor. Doresc să divorțez întrucât soțul bea foarte mult și destul de des. De fetiță nu se ocupa, dar când vine vorba de divorț o implică și pe ea. Dorește să o împărțim in mod egal. Și când îi zic că nu are grija de ea, spune că va avea mama lui. Știu că el e tatăl și e importanta legătură dintre ei, însă nu vreau sa fie fetiță afectata și să sufere. Doresc să știu înainte de a intenta divorț ce șanse am să câștig custodia fetiței , și ce program de vizita poate obține!!! Eu nu vreau sub nicio forma să ajungă în grija bunicii cardiace pt ca el este băut.
Mulțumesc
Am inteles acum. Va multumesc mult. Am sunat la angajator si ei nu mai vor să îmi elibereze p45 pe motiv că l am primit intr o lună de la demisia mea. Dar eu am predat casa la 2 zile de cand mi am dat demisia. Si m am intors in romania. Copie nu vor să îmi elibereze. Dar o sa incerc la HRMC.
Dacă am adeverinta care atestă că am lucrat in acea companie, salariul câștigat, perioada lucrata si fluturași de ce as mai avea nevoie de alte acte care oricum statul englez nu mi le mai trimite? Spre exemplu am vb sa imi trimita p60 sau p45 si nu se poate pentru ca eu am plecat in 25 ianuarie, inainte de încheierea anului financiar care este in aprilie si nu imi pot trimite aceste acte. Multumesc
Sper sa reușiți. Eu inca nu am născut, deci numai prin februarie pot baga dosarul. Chestia e de ce cer acte suplimentare atât timp cât in lege nu se menționează nimic de p45 sau p60?
Mie nu mi-au spus nimic de la direcția munci de P45 si p60. Si din pacate nici nu le am. Mi au cerut contractul care nu il mai am si cei din uk nu vor sa imi trimita copie, mi au trm numai o adv din care rezulta ca am lucrat acolo, perioada, salariul si pozitia ocupata. Are si semnatura. Sapt viitoare merg si eu sa le traduc si legalizez, am 9 fluturași din uk si ultimele 3 luni le am in ro cu o pauza de 6 luni in care nu am lucrat avand risc de sarcina. Sper sa nu intampin prb .
In primul rand multumesc pt raspuns. Nu sunt din Bucuresti. P45 si P60 nu le am. Am vb la un traducător si notar si nu am intampinat prb, au zis ca se rezolva. Dvs ati rezolvat? Copia contractului de munca nu o am, in schimb am o adeverinta eliberată de companie.
Cu o ultima intrebare va deranjez. In lipsa contractului de munca din Uk ce acte sunt necesare din străinătate? Am toti fluturași si o adeverinta ce mi a fost eliberată de companie in care se precizează că am fost angajată în perioada X , salariul primit pe an si pozitia ocupată. Însă copie după contract nu vor să îmi elibereze acum iar eu nu il gasesc cel pe care l am primit la angajare. Va multumesc
Chiar dacă nu este continuitate și am acea pauză in care nu am lucrat pot beneficia ? Pauza este din februarie in septembrie 2019
In uk am fost angajată din 2015 pana in 25 ianuarie 2019. In romania din 19 sept 2019 pana la data la care nasc , 20 decembrie 2019.
Chiar dacă am.numai 3 luni lucrate in tara inainte de nașterea copilului? Multumesc