avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Activitate sorinell_amore

Activitate sorinell_amore

Răspuns la discuția Credit cu acte false
Andreea Lisievici a scris:

Abia acum am reusit sa citesc si eu primul mesaj al lui sorinell_amore. Minunat limbaj de cartier, pacat ca e total inafara regulamentului de postare! Pe viitor am rugamintea sa respectati regulamentul, altfel veti fi sanctionat.
www.avocatnet.ro/content/tag...
[/quo

aaaaa eu nu inteleg ce n-am respectat ?:)) limbaju' nu e de cartier ... e din viata reala :D ''real life'' nah' ca sa sune mai frumos :D
si mai am si eu intrebare ...cati bani tre' sa pletec la un notar ca sa trec ....o casa care este pe numele meu si a lu' sora mea .... jumate jumate ...sa-i cedez ei si jumatea mea ?...... cam ce suma tre; sa pltesc la notar sau cum se procedeaza ?
sunt la moda chestiile astea ..... imi pare rau ca n-am putut sa fac si eu din cauza ca am doar 22 de ani si .... cika ....sunt prea mic ... dar am vrut sa fac si eu ... si sa trec casa pe numele lu' sormea .......si akum sa va povestesc ..... am un preten care a facut de 12 .000 de euro ... si i-a luat comision 6.000 de euro respectivu' care l-a trecut pe o ''sc'' falsa... de la marea banca BCR ....si bineinteles ca el n-a platit ....si a jucat toti banii la ruleta :D dar asta nu conteaza .... si nu are ce sa-ti faca ..... absolut nimik .... daca nu ai ceva pe numele tau ....nu are ce sa-ti faca ....dar treaba sta in felul urmator .... nu poti sa mai ai nimik pe numele ...tau ....si nu poti nici sa te casatoresti....pt ca bunurile . dobandite alatuturi de sotia ta vor fi si ale tale si va fi grav ...... si ai face bine .... sa nu mai stai la adresa de buletin ca ... sa nu poti primi nici citatiile de la tribunal ...ca sa nu te prezinti ... ca din cate stiu eu ....treburile astea nu se pot judeca in lipsa ...asha ca makar nu ai luat mai multi bani ca sa poti sa te bucuri de ei ...sau sa incepi o afacere ...din care sa scoti profit :) si cu timpu sa achiti .... datoria .... si una peste alta eu ma chinui de o luna sa obtin ...un credit cu actre in regula si aproape toate bancile ma resping .... ca cika firma la care lucrez are decat doi angajatzi pe cartea de munka si normal trebuia sa aibe peste 20 de angajatzi ca sa imi akorde 3000 de euro ..... am fost la raiffaisen, bcr piraeus bank si city bank si peste tot nu m-au aprobat cu acte in regulaaaaaa orikum sunt niste excroci la tv arata niste reclama si cand te duci akolo e cu totu' altceva ...... sperrr sa primeasca cat mai multe tzepe bancileeeeee mama lor ... bancile sunt ''camatarie legala ''!!!!