avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate lumi71

Activitate lumi71

Se intocmeste un act aditional de schimbare a functiei, dar trebuie semnat si de angajat acest act aditional.
De publicat in revisal se publica, dupa ce se opereaza modificarea, la modificari.
Răspuns la discuția adaos comercial
Legea 82, Legea contabilitatii.
Luati-va un avocat bun care sa poata convinge Instanta ca motivele pentru care ati facut toate astea au fost foarte bine intemeiate, ca va pare rau si ca intreaga paguba va fi recuperata.
Succes maxim!
Depinde de Registrul Comertului. Regulile difera de la un judet la altul. In mod normal pentru sediu va trebuie o adresa de corespondenta, un document de proprietate. Concesiunea este pe termen limitat din cate stiu... Succes!
Daca ati achizitionat autoturismul pentru un angajat, in vederea deplasarii de la si la locul de munca, Da, ati gresit cu deductibilitatea TVA-ului. Alti angajat nu aveati atunci?
COD CAEN 4730 este adecvat pentru infiintarea unui SRL, care ar urma sa vanda servicii de incarcare GPL in autovehicule, este potrivit?
Va multumesc
Răspuns la discuția Credit de Consum - Inselaciune
Nu sunt foarte multe sanse. Puteti deschide o actiune in instanta sa va recuperati suma inscrisa in documentul scris de mana. Puteti incerca sa cereti si accesoiile celelalte, insa este un proces de durata, si mai exista riscul sa ramaneti cu o sentinta judecatoareasca, si nimic mai mult.
Ochii mari pe viitor!
Răspuns la discuția OUG 37/2011
Da! Conform acestei OUG, aveti posibilitatea sa va deschideti un PFA, avand ca obiect de activitate "Servicii de contabilitate". Pana acum, acest obiect de activitate era reglementat, in sensul ca doar cei autorizati CECAR puteau sa isi aleaga acest obiect de activitate.
Oricum, asteptam si normele metodologice ale acestei OUG.
Succes!
Răspuns la discuția partaj
Puteti opta pentru un partaj la notar, si in functie de intelegerea de care da dovada sotul Dvs puteti stabili o suma mai mica pe care sa i-o dati sotului, in masura in care el este dispus sa accepte. E si o varianta mai ieftina. Succes!
Discuție Legea 500/2002
Buna ziua
Eu intreb si eu raspund:
In cadrul unui proiect de finantare externa, Legea 500/2002 Art. 20, poate fi invocata in "Delegare competente"?
Va multumesc!