avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate Stan Papusa

Activitate Stan Papusa

Va multumesc amandurora pentru raspunsuri. Cu emailuri am tot incercat ... Am sa le mentionez ca intentionez sa iau si actiune legala daca nu putem altfel. Suma se incadreaza la cerere de valoare redusă. Faptul ca trimit o notificare printr-un avocat inseamna ceva mai mult decat faptul ca le demonstrez ca am intentii serioase? (nu vreau sa jignesc acum pe nimeni, pur si simplu intreb). Aveti idee cat ar costa o astfel de "procedura" la un avocat?
Multumesc
O firma foooooarte mare cu care am colaborat nu mi-a achitat o factura de peste 90 de zile. Eu am un srl (one man show, ei o companie cu peste 400 de angajati). Avem un contract si o anexa pe care sunt trecute livrabilele. Aveti un sfat pentru mine? Multumesc
Răspuns la discuția Procedura masa credala?
Multumesc mult pentru raspunsul detaliat, sigur ca ma ajuta!
Răspuns la discuția Procedura masa credala?
Multumesc pentru raspuns, Am verificat si inca nu apare firma respectiva acolo, iar suma este mult mai mica de 10000, deci stresul unei astfel de proceduri nu s-ar justifica.
Buna ziua,

Sunt prestator de servicii, avand ca forma juridica un srl. Unul dintre clienti refuza sa-mi mai plateasca ultimile facturi, motivul fiind intrarea firmei respective in insolventa. Avem un contract impreuna insa sumele despre care este vorba nu ar justifica o posibila judecata in instanta. Din ce am inteles singura mea optiune ar fi sa ma inscriu la masa credala. Am verificat firma respectiva la oncr si aceasta nu figureaza ca intrata in insolventa. Ar trebui sa verific periodic site-ul si dupa ce observ ca aceasta a intrat in insolventa si dupa aceea sa-mi pregatesc un dosar pentru masa credala?

Multumesc anticipat!