avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Coana Gina

Activitate Coana Gina

Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Cu drag ! Oricand ! Succes !
Răspuns la discuția Alocatie liceu nepreluata
Buna dimineata ! Banuiesc ,ca au trecut deja 2-3 ani din momentul in care nu v-ati incasat alocatia . Puteti actiona in Instanta de judecata Institutia de invatamant -liceul solicitand obligarea acestora de catre instanta la plata debitului restant , in speta alocatia . Puteti solicita chiar plata unor daune morale deoarece nu v-ati incasat locatia la timp, astfel vi-sa produs un prejudiciu De ce nu ati ridicat alocatia atunci ?.E important raspunsul pentru ca astfel se poate stabilii culpa/vina liceului .
Buna dimineata !
In mod clar angajatorul nu a procedat corect . Angajatul trebuia sa fie anuntat de angajator imediat , cu privire la inceperea cercetarii disciplinare . Cat despre dispozitia trimisa prin posta cu data eronata, se poate formula o plangere penala impotriva acestuia , la Parchet .Daca angajatorul este o institutie , cicumstantele de comitere a infractiunii descrise imbraca o forma agravanta . Fiind pasibil de fals in declaratii si multe alte capete de acuzare stabilite de procuror , Daca dvs sunteti functionar public , legea functionarului public va poate proteja in asemenea situatii .
Răspuns la discuția Litigiu RDS
Pntru a depune o plangere penala la parchet aveti nevoie de un act de identitate valabil sau de un pasaport , permis de conducere . Nu v-am inteles foarte clar intrebarea ?!
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Interesanta situatie ! Desigur ca nu se putea evapora acest autovehicul . Doar daca l-ar fi casat la fier vechi familia fostei dvs sotii . Va recomand sa formulati o declaratie pe proprie raspundere la un cabinet notarial in care sa mentionati faptul ca nu va mai aflati in psesia acestui autovehicul din anul in care nu ati mai avut acces la el. Discutati cu notarul in prealabil , intreaga situatie are vi-sa intmplat . Cu aceasta declaratie notariala , impreuna cu raspunsul comunicat de serviciul rutier al politiei va adresati cu o cerere de radiere de pe numele dvs a acestui autovehicul . Idee este sa va scapati de aceasta sarcina cae nu va mai apartine .
Răspuns la discuția Radiere autovehicule
Solicitati dvs radierea autovehicolului cu pricina, este mai sigur .
Răspuns la discuția Litigiu RDS
Buna ziua !
Sunt de parere ca v-ati complica cu o actiune civila....in plus martora fiind doar prietena, automat ar fi considerata ca find subiectiva .
Ati putea sa le formulati o plangere penala la Parchet sub aspectul savarsirii infractiunii de ,, Inselaciune `` in conformitate cu prevederile art.244 Cod penal . respectiv purtare abuziva si declaratii mincinoase menite sa favorizeze corporatia in care sunt angajati . Asemenea infractiuni comise in timpul serviciului atrag dupa sine gravitatea circumstantelor. Depuneti plangerea la Parchetul din raza caruia face parte agentia-sucursala RDS , Impotriva companiei RDS si a angajatiilor respectvi ( ar fi ideal sa le mentionati si numele ) . Vor renunta cu siguranta la a va mai sicana . In speranta ca v-am fost de folos.
Răspuns la discuția Grad de rudenie
Tatal vitreg va este afin -ruda prin alianta datorita casatoriei acestuia cu mama dvs. Dvs si mama sunteti rude de gradul I. Cu tatal vitreg aveti o relatie de afinitate,el fiindu-va afin, adica ruda cu dvs prin alianta- casatoria , in acest caz , dintre acesta si mama dvs . In speranta ca v-am fost de folos.