avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Grad de rudenie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Grad de rudenie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care este gradul de rudenie intre mine si tatal vitreg, mama fiind casatorita legal cu tatal vitreg.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Andrei.V.M , utilizator 10:53, 4 Decembrie 2019
Tatal vitreg va este afin -ruda prin alianta datorita casatoriei acestuia cu mama dvs. Dvs si mama sunteti rude de gradul I. Cu tatal vitreg aveti o relatie de afinitate,el fiindu-va afin, adica ruda cu dvs prin alianta- casatoria , in acest caz , dintre acesta si mama dvs . In speranta ca v-am fost de folos.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Coana Gina, utilizator
Va multmesc pentru raspuns,
V-am solicitat aceasta informatie deoarece mi sa refuzat la primarie trecerea parcari cu abonament de pe tatal meu vitreg pe mine, motivand ca nu suntem rude de gradul I, (locuiesc la aceasi adresa cu Mama si Tatal vitreg de 30 de ani, buletinul, masina toate sunt trecute pe aceasi adresa)
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de rudenie danaenache danaenache daca sunt afin de gradul III cu o persoana , ma pot casatori cu ea? multumesc. (vezi toată discuția)
Grade de rudenie intre cumnati danabra danabra ce grad de rudenie este intre sotul meu si sotul surorii mele, la fel si intre sotul meu si parintii mei (vezi toată discuția)
Impozit retinut abuziv de catre stat GORNIC.IOAN GORNIC.IOAN Fiind proprietari al unui ap. de 2 camere eu si sotul meu care este persoana cu handicap accentuat din anul 2002 cind a dobindit acest handicap( scutit de ... (vezi toată discuția)