avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Activitate Andra G. Tanase

Activitate Andra G. Tanase

Răspuns la discuția Este corect ?
Buna ziua, am primit lichidarea pe card, fara nici macar un document, nimic, in afara de demisia scrisa, scanata si trimisa pe mailul intermediarului care a mijlocit colaborarea cu multinationala ... este incredibil sistemul, multumita sunt ca mi-au dat banutii, cat au crezut de cuviinta, bineinteles.
Buna ziua, rezolvat, m-au obligat sa-mi dau demisia, altfel nu-mi incheie situatia si nu vad banutii, foarte dezamagita sunt. Multumesc, Sarbatori Fericite !

Cornel Vasile a scris:

Cand primiti instiintarea /decizia reveniti cu detalii , data incetarii,motivul si articolul in baza caruia inceteaza raportul de munca.

Cornel Vasile a scris:

Un c.i.m. incheiat pe durata determinata poate inceta inainte de expirarea termenului pentru care a fost incheiat.

Care este articolul in baza caruia a incetat c.i.m.?

Buna seara, am primit instiintare telefonica, astept acasa, astept. Am lucrat ca operator introducere date, serviciile mele si conduita sunt ireprosabile. Nu mai inteleg nimic. nu gasesc motiv pentru care sa inceteze prematur activitatea. Nu pot contacta direct cu angajatorul, contractul este facut prin intermediar. Multumesc
Scuzati, poate m-am exprimat gresit, voiam sa zic : sa-mi inceteze contractul de munca.
Multumesc
Discuție Este corect ?
Buna seara, am si eu o intrebare, este corect ca angajatorul, sa-mi incheie contractul de munca inainte cu o luna de la data stabilita, fiind vorba de un contract pe perioada determinata de 3 luni ? Am recitit contractul si scrie ca ,, durata misiunii si a contractului poate fi prelungita,,. Ca si clauze : ,,perioada de preaviz in cazul concedierii este de 20 zile lucratoare,, Nu mai inteleg nimic. Va rog sa ma sfatuiti, ce pot sa fac in acest caz, Multumesc
Scuzati, poate m-am exprimat gresit, voiam sa zic : sa-mi inceteze contractul de munca.
Multumesc