Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Activitate americanu1

Activitate americanu1

Răspuns la discuția Executare silit casa neintabulata
Dacă va pricepeți și vreți sa ne ajutați cu un sfat va rog lăsați nr Dvs de telefon sau ceva sa pot lua legătura cu dumneata (Dapix)
Răspuns la discuția Executare silit casa neintabulata
Acum lucram și locuim in Austria
Răspuns la discuția Executare silit casa neintabulata
Dar contract de vânzare cumpărare este făcut doar de mâna între noi si proprietarii extratabulari care la rândul lor au cumpărat casa de la cineva care au achiziționat casa prin vechiul program de case nationalizate . Credeți ca totuși ar fi posibil sa ne execute silit de aceasta casa?
Buna! As avea o întrebare dacă vreți sa ma ajutați ; in anul 2007 am luat un credit de 10.000 de euro de la o banca și nu am reușit sa mai achit ratele doar vreo 2 ani. Acum o firma de recuperare mi-a trimis o scrisoare cum ca ma vor executa silit. Întrebarea mea este : dacă am o casa care totuși nu este pe numele meu intabulată,sunt trecut doar la primărie ca proprietar Împreuna cu soția, pot aceștia sa execute silit aceasta casa? Mulțumesc pentru răspuns!