avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate AnastasiaPavel

Activitate AnastasiaPavel

Buna seara. Sunt profesor debutant, calificat, incadrat la plata cu ora in locul unei colege care a intrat in concediu medical (sarcina cu risc)din luna noiembrie. La angajare mi s-a spus ca voi fi incadrata astfel pana voi sustine concursul la nivel de scoala(pe care l-am sustinut in luna decembrie). Concediul colegei s-a modificat in 08 incepand cu 15 februarie, iar eu tot la plata cu ora am ramas. Acum mi s-a spus ca voi ramane asa inca 42 de zile dupa ce va naste colega. Mentionez ca am norma intreaga plus dirigentie, dar nu primesc nici un spor (zona, dirigentie, hrana). Este normala aceasta situatie? Nu ar fi trebuit totusi sa fiu incadrata pana acum? Nu ar trebui sa primesc si eu aceste sporuri avand in vedere ca lucrez 22 de ore pe saptamana?Multumesc pentru eventualele lamuriri.
Buna
Am achizitionat 3 garsoniere noi cu plata cash in 2018
Pentru 1 am platit tva 5% si pentru celelalte 2 am platit 19%
mentionez ca am semnat doar precontractul cu termenul de finalizare in decembrie 2019.
Astazi am primit mail de la agentul de vanzari ca trebuie sa semnez aditionale de prelungire pana in feb 2020 pentru ca nu vor fi gata actele mai devreme
Ma pot agata de aceste aditionale sa cer diferenta de tva avand in vedere ca intre timp s-a schimbat legislatia si acum as fi platit doar 5% pentru toate 3?
Ce ma sfatuiti?
Multumesc