avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Covaci emil

Activitate Covaci emil

Răspuns la discuția Sigiliu pe contorul de gaze
Acuma am pățit și eu ceva de genu. Am cumpărat o centrala noua ariston. Domnii de la riston au venit au montat și gata. După 6 luni de zile am făcut reclamații peste reclamații ca am un consum de 600mc de gaze lunar.. Deci 600mc..va dați seama? În fine. Mam săturat și am sunat la cei de la eon gaz.. După ce au venit. Asa în scârbă au verificat scurgerile de gaz pe ruta instalației pana sub centrala. Și Hopa ca acolo la furtunul galben ce întra în centrala aveam scăpări uriașe de gaze. (ca și cum as fi lăsat aragazul pornit non stop. Asa sa exprimat domnul) eu iam zis ca nu e normal asa ceva. Eu fără aragaz ca am plita electrica doar cu un consumator în casa(centrala noua) sa consum atâta. Eu au constatat scurgerea. Au mers pe casa scării și au sigilat contorul de gaz. Și pa. Sau dus. Și de atunci de 2 săptămâni tot caut cine sa i. I draigilez contorul. Am sunat la cei de la eon gaz sa vad sa vina sa îmi repare și sa i i desigilezr contorul ei au zis ca nu sunt client la ei și ca nu se poate asa ceva. Eu le-am răspuns ca atunci de ce miau sigilat ei contorul? Mau expediat la cei de la Enel. Ei nu pot face desigilare ca au dat vina pe cei de la eon gaz. Ca ei sunt distribuitori
Răspuns la discuția Cum se impart copiii
Sa fii o femeie/mama in casa a doi copiii e greu daramite sa mai si lucreI..... DAR:)). Eu intretin familia de 10 ani . Eu am crescut primil copil ai inca ma ocup de ea fiindca ea nu a fost reaponsabila, si acum 3 ani Cand sa nascut al doilea copil si a luat ea initiativa “fortat” (ca altfel o paraseam si neam intelea ca la al doilea copil sa nu se repete ca si cu primul)ca se ocupa ea de al doilea copil. Ei si de atunci am prinso cum m-a inselat de 2 ori si am vrut sa i paraseac iar ea apoi a inceout sa ma ameninte ca ea o sa imi ia fata pe care eu am crescuto ca ea era vai doamne nematura la 20 de ani sa stie sa se ocupe de copil . Si cand zic ca eu am crescuto pe fata( primul copil)va detaliez cat pot de mult, eu lucrez 24/72. In acelea 24 h cat eram la munca ii pregateam eu tata mancarea pe acelea 24 h cat timp eram eu la munca sa aibe sa ii dea sa manance pampersuri achimbate , nopti nedormite, ma trezeam la copilde cate 5 ori pe noapte ba sa mance ba sa o schimb,si hainele curate si cu timpul apoi pe la 2 ani dimeineata o duceam la cresa sau gradinita. In restul cat eram acasa 72 de ore/3zile ma jucam cu ea , plimbari, si bineintelea mancare, gradiiita. Iara acuma e in grupa 0... tot eu inclusiv pana in ziua de azi. Ei nu i sa trezit instictul matern ce sa zic. Stau fortat cu ea ca altfel pleaca la dracu in praznic cu Copii si eu nu ii mai vad ,pt ca legea e de partea ei. Cheltuielile , chirie, bunuri si materiale pt noi si cresterea copiilor sunt din venitul meu.... nu pot sa traiesc tot asa. Trebuie sa stiu ce pot face. Ea nu vrea sa plece de buna voie din casa. Nu contribuie cu nimic , la lucru ju vrea sa mearga ca cica al doilea copil are numa 3 ani si am ratat inscrierea la gradinita anulaceata si trebuie sa stea cu el,,,, macar daca era femeie de casa sa se ocupe ea de copii, mancare, casa etc... dar nu e asa. Ganditiva cum ma simt eu. Sa iti iei o femeie ca arata bine si apoi cand iti faci o familie sa vezi ca ea e pe dinafara cu toate si nu o intereseaza copii, doar vrea sa stea pe spatele meu si cam atat





Răspuns la discuția Cum se impart copiii
Ea de unul eu de altul, si parintii no primesc deloc sa rupt legatura cu ei, daca eu as dao acuma afara , ia ar fi in strada la propiu,.. dar noi avem ceva discutii de ceva de genu ca daca ar fi sa ne despart . Eu aa rama cu fata de 6 ani ca de ea mam ocupat de bebe si ea de baiat de 3 ani ca ea lo crescut de bebe cu conditia sa o las pe ea sa ramana in apartamentul meu.doar asa imi da fata sa o cresc eu in continuare si eu sa ma mit in chirie . Ca daca eu ii las apartamentul ea o sa se angajeze Si sa se poata descurca cu baiatu , cu ala micu. Altfel nu... o zis ca nu. Vrea sa imi lase nico fata nici baiatul. De aceea am zis ca ea poate sa ia ambii copii daca vrea si sa plece din casa ? Fara sa tona cont de deciIa mea de tata?
Răspuns la discuția Cum se impart copiii








Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Din pacate, avand in vedere varsta copiilor, in proportie de 99% se va pronunta o sentinta care va consimti exercitarea in comun a autoritatii parintesti, domiciliul la mama si obligarea dumneavoastra la plata unei pensii de intretinere de 1/3 din venitul net.
De principiu copiii nu se despart!





Dar ea nu are venit , nu are domiciliu, nu are nimic chiar si asa primeste ea copii?
Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani sunt angajat cu carte de munca si sunt singurul care a intretinut casa/copii/concubina/etc.... ea nu a lucrat deloc ... vreau sa rup relatia cu ea dar ea ma ameninta ca pleaca cu tot cu copii .. dar nu are unde ca nu are pe nimeni. Ce pot face . Intre noi relatia nu mai merge de mult . Nu o mai pot tine asa la nesfarsit . De cate ori vreau sa o parasesc nu ma lasa pt ca eu ju vreau sa pierd copii.
Răspuns la discuția Mostenire


Corina89 a scris:

Da, strangeti tot ce puteti din puncte de evdere al actelor, chiar daca vi se par inutile sau ca nu ati avea nevoie. Mai bine sa aveti si sa nu faceti uz de ele, decat sa alergati dupa asa ceva.






In regula multumesc . O sa incerc sa adun ce pot si sa ma mai duc odata la primaria din comuna sa vad ce e de facut
Răspuns la discuția Mostenire


Corina89 a scris:

Da, o puteti da in judecata, puteti cere ajutor public judiciar.

Insa inainte de amerge in instanta sau la avocat strangeti tot ce puteti ca probe. De la copie Certificat Deces tata, eventual in scris de la cei care v-au recunoscut ca stiu cine sunteti. Cerere la Primarie sa va dea informatii legate de statusul terenului, cine figureaza proprietar, exact ce ati spus aici ca v-au spus. Absolut orice hartie, document puteti face rost, proba scris sau martori. Pe urma vorbiti cu un avocat, asa poate aflati ce mai aveti nevoie si etc. Ideal sa va ocupati personal merge mai repede decat prin adrese facute de avocat. Dar unde nu puteti dvs, lasati avocatul sa se ocupe ulterior.






Multumeac . La primarie inca figureaza tata ca detinator teren , am certificat castaorie parinti si cerrificat deces tata. La primarie am cerut ceva documente si intradevar daca trebuia sa imi dea ceva hartii mi sa ceeut sa aduc si certificatul meu de nastere. Alaturi de certificatul de casatorie ai ce acte mai am sa dovedesc ca sunt fiil tatalui
Discuție Mostenire
Buna ziua . Daca in urma cu aprox 27-30 ani tata si mama au avut un teren cu o casuta batraneasca primit de la C.A.P. intr-un satuc de vre-o 30 arii aprox. Iar cand tata a decedat mama dupa 3 luni de la deces a plecat prin timisora la alte neamuri neavand conditii sa ma intretina pe la varsta de 7 ani am fost dat la o casa de copii eu am aflat de terenul acesta in urma cu aprox. 3/4 ani Si am fost sa ma interesez de acel terwn so acolo in casuta aceea batraneasca dar era mai renovata si mai modificata locuia o doamna de aproape o seama cu mama cam de vreo 50-55 ani si am vorbit cu ea cine aunt eu daca ma cunoaste si daca stie cum a ajuns ea in ppsesia acestui teren inde locuiau parintii mei. Ea mi-a raspuns in sec ca are un contract de vanzare cumparare intre ea si tatal meu facut de mana inainte sa moara si sa stea cu mama mea. Iam cerut sa imi aratae acel contract . Nu o data nici de 2 ori ,,, ci de aproximativ 5-6 ori si a adus diferite motive ca sa nu mil arate, am fost la primarie sa vad ce rezolv si acolo dupa numele tatalui mel am foat recunoscut imediat si dupa 30 ani si de vecini si de inginerul satului de la vreme aceea . Iar noul inginer din comuna mi.a aratat un registru cu acel terwn ca este detinut de tata doar ca nu sia facut acte pe acel teren si de atunci nimeni nu e proprietar aceea eraoana care locuieate acolo sta fara sa plateasca taxe la primarie sau undeva si sta de mult acolo . Dar nimeni nu are treaba ei, intrebarea mea eu ce ppt sa fac . E nevoie sa o dau in judecata ? E costisitor?.