Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Aveți stabilit un program și este de preferat să-l respectați.
Dar imi este frica si nu vreau sa merg la ei pe proprietatea lor! Poate sa vina ea cu fetița la mine sau prin natura si cand vrea ea dar ea nu a vrut niciodată! Eu astept ca nu o sa merg la ei pe proprietatea lor
E asta-i acuma.. mi-e dor de copil de nu mai pot, dar nu ma duc sa o vad ca sunt unii din familia mamei mincinosi si se uita urat..
Dvs va dati seama cum suna ? Va dati seama ca va dauneaza la proces ? Pai cand veti avea termen, nu va dati seama ca mama o sa zica ca ati tarat-o degeaba in proces pe ordonanta ca nu v-ati dus la vizita ? Dvs ce o sa ziceti atunci ca v-ati ofilit de dor.. dar nu v-ati dus.
E asta-i acuma.. mi-e dor de copil de nu mai pot, dar nu ma duc sa o vad ca sunt unii din familia mamei mincinosi si se uita urat..
Dvs va dati seama cum suna ? Va dati seama ca va dauneaza la proces ? Pai cand veti avea termen, nu va dati seama ca mama o sa zica ca ati tarat-o degeaba in proces pe ordonanta ca nu v-ati dus la vizita ? Dvs ce o sa ziceti atunci ca v-ati ofilit de dor.. dar nu v-ati dus.
Ce as putea face ?
Sa mergeti la program asa cum a fost conceput. Puteti sa chemati politia daca cineva de acolo e violent cu dvs.
Anuntati mama de prefernt prin mesaj scris ca mergeti vineri.