avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate H3adzoor

Activitate H3adzoor

Discuție Furt
Astazi m am dus in selgros sa cumpar gaz comprimant pentru frisca, am luat 9 cutii a cate 10 capsule, mergand spre casa am bagat 2 cutii in buzunarul de la geaca am ajuns la casa am platit cele 7 cutii iar cand ajung la iesire domnul ma intreaba de factura pe care eu nu o luasem. Ma intorc inapoi si constat ca nu am platit si cele doua cutii doamna de la casa il cheama pe seful de la paza sustinund ca am vrut sa le fur acesta a sesizat politia s a intocmit o urmarire penala sau dosar penal ceva de genu si sunt curios care sunt consecintele cazului meu tinand cont ca am platit si cele doua cutii ramase in buzunarul de la geaca. Tin sa informez ca aceste doua cutii costau 40 de lei iar eu daca voiam sa le fur nu mai le scoteam din geaca dar scumpa doamna care se indreapta spre innegreala energiei a constat ca am vrut sa le fur. Deasemenea nu am nici un antecendent penal.
Cei de la sectie mi au spus ca o sa fiu contactat telefonic in 3 4 luni si ma simt cam pankcat ca dintr o pprostie sa am dosar penal sau mai rau sa mi se pateze cazierul.