avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate MIHAELA08

Activitate MIHAELA08

Buna ziua de curand am preluat administrarea unei societati ce are ca punct de lucru un bar , in care utilizez un televizor cu abonament la o retea de distributie. Zilele trecute am avut un control de la politie prin care mi s-a solicitat contractul incheiat cu UPFR si UCMR , precum ca nu as avea voie sa utilizez televizorul in local decat dupa incherea unui astfel de contract si dupa ce mi se elibereaza licenta. As dori sa stiu daca intradevar este obligatoriu din moment ce firma la care am abonamnetul de clablu plateste deja taxe pentru drepturi de autori , iar eu nu difuzez muzica in scop ambiental in regim de discoteca cum scrie in una dintre declaratiile pe care ar tb sa le semnez .
Va multumesc .
Răspuns la discuția Cumparare firma
Multumesc de raspuns , as dori sa stiu daca punctul de plecare pentru toate demersurile il reprezinta Registrul Comertului sau ar trebui sa apelez la alte persoane abilitate sa ma ajute. (ex. jurist, contabil, notar)
Discuție Cumparare firma
As dori sa stiu care sunt demersurile necesare pentru cumpararea unei firme infiintate in anul 2007 , cu activitate din ianurie 2008. Vreau sa stiu ce acte trebuie intocmite, cat ar fi costul acestora si care sunt pasii ce trebuie urmariti.
Multumesc :)