Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
:( N-are. Ba dimpotriva, fiica ar avea chiar sanse sa-si recapete copilul... Depinde. Legea nu se prea departeaza, in spiritul sau, de episodul biblic al intoarcerii fiului risipitor
:( N-are. Ba dimpotriva, fiica ar avea chiar sanse sa-si recapete copilul... Depinde. Legea nu se prea departeaza, in spiritul sau, de episodul biblic al intoarcerii fiului risipitor
Imi pare rau ca tot n-ati inteles... Incercati sa recititi cu atentie tot ce am scris si apoi sa va angajati avocat...
Ideea de baza este alta: daca s-a reconstituit deja fratelui bunicului dreptul de proprietate pe amplasamentul pe care a solicitat si bunicul, se va respinge plangere pe acest motiv. N-are legatura cu tardivitatea.
Bunicul va trebui sa solicite in instanta anularea partiala a Titlului de proprietate emis doar pe numele fratelui, in sensul ca sa fie si el inclus in acest titlu.
Eu zic ca cel mai bine este sa consultati un avocat care sa vada dosarul si actele pe care le aveti...
Nici nu mai are importanta termenul din moment ce era suficient ca unul dintre frati sa fi facut cerere in termen legal si, din moment ce exista titlu de proprietate pe acel amplasament, poate fi trecut si bunicul in Titlu.
Ce obiect are procesul de la Judecatorie? este bine sa aveti un avocat care sa va reprezinte.
Nici nu mai are importanta termenul din moment ce era suficient ca unul dintre frati sa fi facut cerere in termen legal si, din moment ce exista titlu de proprietate pe acel amplasament, poate fi trecut si bunicul in Titlu.
Ce obiect are procesul de la Judecatorie? este bine sa aveti un avocat care sa va reprezinte.