avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Activitate dragosdragos1991

Activitate dragosdragos1991

Răspuns la discuția contestatie la executare


Ca persoana fizica ma necajeste la servici... Vrea sa îmi pună poprire pe salar...poate o data ce eu am o hotarare pt respingerea de poprire și desființarea ei... Dar și el are respingerea contestației la care urmează sa fac eu apel?????
Răspuns la discuția contestatie la executare
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondată cererea având ca obiect validare poprire formulată de BEJ , pentru creditorul SECAPITAL S.A.R.L Luxemburg prin Kruk Romania, în contradictoriu cu debitorul Murariu , şi terţul poprit MOL SRL, Dispune desfiinţarea popririi înfiinţată prin adresa emisă la data de 30.04.2019 în dosarul de executare nr. 181/2015 al BEJ . Obligă creditoarea să plătească debitorului Murariu 150 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel la Tribunalul Neamţ în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Tîrgu-Neamţ. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 02.12.2019.
Astai cererea lui resp...


Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa calităţii procesuale pasive cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu , CNP x, cu domiciliul în x, în contradictoriu cu pârâtul Mol SRL, CUI x, cu sediul în x. Respinge ca nefondată cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu în contradictoriu cu pârâtul Secapital SARL, cu sediul procesual ales la KRUK România SRL, în x. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Tg. Neamţ. Pronunţată prin punerea la dispoziţie prin intermediul grefei, la data de 14.02.2020.
Si asta e a mea...



Răspuns la discuția contestatie la executare
Eu am făcut contestatie la executare pe suma aia iar el executoriu mia făcut pentru falidare poprire tot pe suma aia... Instanta ii respinge cererea lui ca nefondată și obliga creditarea sa îmi plătească mie cheltuieli de judecata...și acuma îmi respinge și mie cererea de contestatie....cererea lui o resp și a mea o resp...
Răspuns la discuția contestatie la executare
Problema mea a început astfel:Am avut un magazin și am angajato pe mama mea la mn... In2013 ia venit sai fac proprie, eu atunci nu iam făcut ma chemat în judecata executoriu a câștigat în 2015 hotărâre judecătorească... Eu am închis firma prin 2016 am concediato pe mama mea... Și mam trezit cu debitul mamei pe mn... Și de atunci ma lupt sa dovedesc ca nu e credit meu... Nustiu ce sa mai fac.... Cum sa mai procedez????
Răspuns la discuția contestatie la executare
Și ce e de făcut în continuare... Apel???
imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc...
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa calităţii procesuale pasive cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu Constantin Drago?, CNP x, cu domiciliul în x, în contradictoriu cu pârâtul Mol SRL, CUI x, cu sediul în x. Respinge ca nefondată cererea având ca obiect contestaţie la executare formulată de reclamantul Murariu Constantin Drago? în contradictoriu cu pârâtul Secapital SARL, cu sediul procesual ales la KRUK România SRL, în x. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Tg. Neamţ. Pronunţată prin punerea la dispoziţie prin intermediul grefei