Buna seara.Sotul meu lucrează că independent la o firma de construcții în Belgia.In fiecare an ii vine acasă în România plicuri de la Fiscul din Belgia să plătească anumite taxe.Aceste taxe ar trebui plătite de angajator.Ce putem face în condițiile în care angajatorul nu plătește.Multumesc
Buna ziua.Am o problema cu certificatul de naștere.La numele de familie am modificat o litera când eram mai mică văzând ca toti au la nume "e" si eu aveam "i .Am modificat din i e si acum am probleme la scoala.Ce pot face?
Buna seara.Sotul meu a fost i carantină 14 zile datorită faptului că eu am fost pozitivă.Medicul de familie i a eliberat concediul medical iar patronul l a refuzat.Ce este de facut?
Buna ziua.Am facut un împrumut la banca.Nici la o lună de la aprobarea împrumutului sunt notificata prin mail ca incepand cu 1 .10 se modifica dobânda din cauza robor crescut.Ce pot face?
Buna ziua.Copilul meu este in clasa a 12 a.Ii trebuiesc 2 documente.Unul în care sa ateste ca v a da examenul de bacalaureat si celalalt document trebuie sa ateste nr orelor de curs.Doamnele de la secretariat refuză să i elibereze aceste documente.Mentionez ca aceste documente ii trebuie urgent pentru admiterea la facultate.Ce este de facut?