Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Pentru mine e un mister cu interviul asta. De ce sa te cheme sa iti analizeze dosarul? Cand la majoritatea barourilor este analizat de secretare. Si daca examenul va fi ca in februarie inseamna ca va fi grila.
Asa se intampla totdeauna inainte de un concurs sau examen fel de fel de zvonuri destabilizatoare de la unii care nu au alta treaba decat sa streseze lumea.
Din moment ce a aparut hotararea unbr si prevede examen scris eu zic ca nu se poate schimba acest lucru.
Asa ca sunt de acord cu ce a scris @aacristinaaa si felicitari pentru raspuns.:)
Stiti cumva care e ultima varianta actualizata a Statutului profesiei de avocat? Multumesc
Sinziana_brj a scris:
@fkt
eu dau in cluj, la urechile/ochii mele/mei nu a ajuns inca nici o informatie cu privire la orice alt detaliu de examninare: metoda, locatie, orar, dar dupa zvonurile de prin tara vor fi 5 zile de examinare asa ca...trebuie cautat cazare...
este clar ca va fi 5 zile si 5 examene, dar problema mea este oare unde se va tine, ca daca tot trebuie cazare, macar sa fie aproape de locatia respectiva sa nu ma invart o ora dimineata prin cj dupa parcare......
grrrrr, oare de unde vom afla informatiile respective ?? #-o#-o
P.S. incep sa devin stresat....
De ce nu trimiteti mail-uri catre unbr, in care sa cereti sa vi se spuna cum va fi examenul? De ce nu solicitati simplificarea modalitatii de inscriere, in sensul de a se permite la dosarul copii simple si nu legalizate? Vreti sa sustineti examenul in localitatea de domiciliu, daca este posibil si exista curti de apel? De ce nu solicitati acest lucru? E 2010, iesiti din pasivitate!!! Nu or sa raspunda la un mail, la doua, dar daca exista multe cereri, se va tine cont. INtre voi, pe forum, nu cred ca aflati multe.