avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate AdelaVas88

Activitate AdelaVas88

Vă mulțumesc mult pentru răspuns
Am înțeles, vă mulțumesc din suflet pentru timpul acordat. Sănătate multă, să fim bine cu toții!
Vă mulțumesc pentru răspuns. Așadar, in cazul in care totuși nu înțelege de bunăvoie, voi refuza sa ii deschid, cu riscul de a încalca totusi hotărârea judecătorească?
Care credeți ca este cea mai buna abordare într-un astfel de caz, cand nu e vorba de rea voință, ci pur si simplu de o epidemie ce poate pune in pericol sănătatea copilului.
De asemenea, până acum i-am permis vizitarea copilului si in afara programului stabilit, pe cale amiabilă, cu acordul verbal al amândurora
Se poate suspenda programul de vizitare a minorului de către tata in situația actuală de pandemie, in condițiile in care acesta lucrează si ia contact zilnic cu zeci de persoane?

Am încercat pe cale amiabilă să il rog sa înțeleagă situația actuală și să recupereze ulterior orele de vizită, însă nu dorește. Dacă refuz sa il primesc spre binele copilului, încalc practic hotărârea judecătorească.
Menționez că suntem divorțați, domiciliul copilului este stabilit la mine (mama), având custodie comună si un program de vizită stabilit de instanță la momentul pronunțării divorțului.
Mulțumesc