Subiectul este asa de interesant.Reflecta realitatea zilelor noastre.De ce sa nu traim in pace si liniste ,de ce sa nu luam de bun indemnul,sfatul celui care a scris articolu.Cu totii suntem oameni supusi greselii,Dar mai devreme sau mai tarziu,cand ambitia ,orgoliul si rautatea din noi,incep sa se diminuieze avem obligatia morala de a remedia ceia ce am stricat.De a aduce o oaza de liniste in viata copiilor ce sunt mingea de pin-pong a propriilor parinti.Daca unii accepta realitatea iar altii nu accepta aceasta realitate e treaba lor,Intr-un divort in care la mijloc sunt copii,acestia din urma sunt beneficiarii directi ai razmelitei dintre parintii care mai devreme sau mai tarziu incearca sa refaca ceia ce au pierdut,dar in beneficiul lor,pentru ca ,copii tot o minge de pin-pong raman ,asa cum ii defineste autorul articolului.Sunt departe de cele doua profesii de avocat si mediator,dar daca avocatii nu accepta discutia pur obiectiva a unui subiect deschis si interesant cum este acesta pus in dezbatere,dupa parerea mea reprezinta un semn de intrebare,bine, nu la toti ca am vazut ca sunt si avocati in marea majoritate cu inima in ei.Sunt cazurii concrete ,relatate in presa,la stiri,cum ca ,copii provenitii din familiii dezorganizate ajung sa cerseasca la colt de strada,ajung sa fure sa talhareasca,sa se drogheze si asta numai datorita noua oamenilor maturi,parinti ai acestor copii.Nu am nimic cu viziunea unora,totul depinde de cultura si educatia lor dar cel ce a scris aceste randuri fie avocat,psiholog sau mediator nu a facut sa reflecte in randurile articolului decat realitatea ,o realitate cruda nedemna de secolul in care traim,acceptata sau neacceptata de catre oameni,indiferent de pregatirea lor profesionala