Buna ziua, am depus cerere la ADP sector 2 in vederea inchirieri unui loc de parcare. Nu exista locuri libere in parcarea arondata imobilului in care domiciliez asa ca am fost trecut pe o lista de asteptare. Am facut o noua cerere pentru obtinerea unui loc de parcare intr-una din parcarile din apropiere unde conform platformei online mai exista locuri libere, ADP mi-au refuza in mod repetat atribuirea unui loc de parcare fara nici o explicatie suplimentare, incalcand regulamentul anexat si aprobat prin HCL 260/2021.
Ce pot face in conditiile astea?
la o firma specializata am apelat, sau cel putin asa am crezut. Are chiar si site. Am avut cateva oferte de la mai multe firme si am ales-o pe cea mai buna. Am fost presat de timp si cred ca mi-a scapat simtul observatiei Acum cand ma uit mai bine la acel site, pare putin bizar.
Buna ziua, am fost inselat de un domn chemat pentru o lucrare de tamplarie, Dupa ce am platit un avans de 400 lei, nu am mai reusit sa iau legatura cu el, ma amanat de doua ori dupa care nu a mai raspuns. As vrea sa depun plangere impotriva lui dar nu am nici o dovada ca mi-a luat banii. Cum ar trebuii sa procedez in situatia asta?